BIST 8.728
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,72
HABER /  GÜNCEL

Akılalmaz ölüm! Kabızlığını gidermek isterken...

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde 85 yaşındaki koca, kabız olan eşinin rahatsızlığını gidermek için makatına taktığı bahçe hortumundan tazyikli su verdi. Bağırsakları hasar gören kadın hayatını kaybetti. Gözaltına alınan koca kabız olunca aynı yöntemi kendine de uyguladığını söyledi.

Abone ol

Çayırova ilçesinde 85 yaşındaki E.Y'nin kendince bulduğu tedavi yöntemi eşinin ölümü ile sonuçlandı. Türkiye'deki en sıradışı ölüm vakalarına eklenen olay DHA'nın haberine göre geçen cumartesi günü yaşandı. İddiaya göre 85 yaşındaki E.Y, kabız olan karısı 78 yaşında H.Y.’nin rahatsızlığına kendince bir çözüm buldu.

Daha önce kendisinde de denediği yöntemi uygulayan yaşlı adam, eşinin makatına bahçe hortumunu soktu. Çeşmeye bağlı bahçe hortumuna tazyikli su veren E.Y. karısının ölümüne sebep oldu.

SU TAZYİKLİ OLUNCA...

Yaşlı kadın bağırsaklarına verilen tazyikli su ile rahatsızlandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde kadının bağırsaklarının hasar gördüğü belirlendi. Durumu ağırlaşan H.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

KENDİSİNE DE AYNISINI YAPMIŞ

Polis tarafından gözaltına alınan E.Y. ifadesinde aynı rahatsızlığı yaşadığında kendisine de aynı yöntemi uyguladığını söyledi. Şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılık, E.Y. hakkında soruşturma başlattı.