BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  GÜNCEL

Akılalmaz olay! Fön makinesi bebeği yaktı

Bolu'da bir anne bebeğinin ısınması için fön makinesini çalıştırarak beşiğinin yanına koydu. Alev alan beşik çocuğun elini ve yüzünü yaktı.

Abone ol

BOLU 'da bir anne, 13 günlük bebeğinin ısınması için yanına saç kurutma makinesini çalıştırarak koydu. Bir süre sonra alev alan beşikte bulunan 13 günlük erkek bebeğin elleri ve yüzü yanarken, bebek ambulans helikopterle Ankara’ya gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Bolu’nun Yeniçağa ilçesine bağlı Camiatik Mahallesi’nde meydana geldi.
Hülya S. isimli anne, 13 günlük bebeği Ahmet Yasir S.’nin ısınması için yanına saç kurutma makinesini çalıştırarak koydu.

Bir süre sonra alev alan beşikte bulunan 13 günlük bebek yanmaya başladı. Alevleri gören anne Hülya S., bebeğini kurtarmaya çalıştı.

TEDAVİ ALTINDA

Beşikten bebeğini alan anne komşularının yardımıyla Yeniaçağa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yüzünde ve ellerinde 3. dereceden yanık teşhisiyle tedavisi yapılan bebek, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.

Baba Salih S. ve anne Hülya S. gözyaşları içinde evlatlarının başında beklerken, bebek İzzet Baysal Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

13 günlük bebek buradaki tedavisin ardından ambulans helikopterle Ankara Dışkapı Hastanesi’ne gönderildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bolu Sağlık İl Müdürü Mahmut Arık, “Üzücü bir yangın olayı yaşandı. 13 günlük bebeğimizin yüzünde ve ellerinde yanıklar oluştu. İlk müdahale araştırma hastanemizde yapıldı. Bakanlığımızdan hava ambulansı istedik. Hava ekiplerimiz 50 dakika içinde ilimize ulaştı. Ankara Dışkapı Hastanesi’ne sevk ediyoruz” dedi.