BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  GÜNCEL

Akil insanlardan şaşırtan öneriler

Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde Akil İnsanlar’la buluşmasında çözüm sürecine yönelik ilginç öneriler paylaşıldı.

Abone ol

Akil insanlarla Başbakan Erdoğan'ın buluşması yankı uyandırdı. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, toplantıda barış ikliminin yayılması için stand-up şovların yapılmasını önerdi.

Yılmaz Erdoğan karar verilirse organizasyonu gerçekleştirebileceğini söyledi.

Milliyet'ten Ceren Büyüketik imzalı toplantıda söz alan isimlerin ilginç önerileri yer aldı. 

PERVER İZMİR'E, KONAK HAKKARİ'YE

Yaza Muhsin Kızılkaya: “Daha önce dünyaca ünlü sanatçıların gerçekleştirdiği ‘Live Aid’ gibi bir barış konserinin ülkemizde de yapılabileceğinden bahsedildi. Şivan Perver’e Ege’de, Volkan Konak’a Hakkari’de konser verdirebiliriz"

STAND-UP ŞOVLAR YAPILSIN

Abdurrahman Dilipak (Doğu Anadolu Bölgesi): "Bir Barış Ajansı ve üniversitelerin de katılımıyla Türkiye’deki tecrübelerle diğer ülkelere de bir referans olabilecek çalışmaların da yapılacağı bir Barış Akademisi kurulmasını önerdim. Üniversitelerde araştırma merkezleri kurulurak buralarda çalışan uzmanlar bu akademiye üye olabilirler. Barış temalı sloganların olduğu ürünler üretilebilir. Stand-up şovlar yapılabilir. Bizimle de dalga geçsinler, biraz ironi yapsınlar. Yılmaz Erdoğan da böyle bir karar verilirse organizasyonu gerçekleştirebileceklerini söyledi. Yol haritamızı çıkarmak için pazar günü İstanbul’da bir toplantı düzenleyeceğiz.