BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.491,65
HABER /  GÜNCEL

Akif Mustafa Koçyiğit kimdir Fuat Avni o çıktı öyle bir yerdeymiş ki...

Akif Musafa Koçyiğit kimdir? Fuat Avni'nin kim olduğu ortaya çıktı. Fuat Avni Başbakanlık İstihbarat Bölümü'nde çalışan Akif Mustafa Koçyiğit çıktı. Peki Akif Mustafa Koçyiğit kimdir cemaatle bağlantısı ne nasıl ele geçirildi?

Abone ol

Fuat Avni yakalandı. Fuat Avni Akif Mustafa Koçyiğit çıktı. Peki Fuat Avni Akif Mustafa Koçyiğit kimdir, nasıl yakalandı, görevi ne soruları Türkiye'nin ana gündem maddesi oldu.

AKİF MUSTAFA KOÇYİĞİT KİMDİR BAŞBAKANLIK'TA ÇALIŞIYORMUŞ

Akif Mustafa Koçyiğit yani Fuat Avni Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'nin İstihbarat Şefi olarak görev yapıyordu. İstanbul emniyeti dün gece Başbakanlık Ek Binası'na Fuat Avni operasyonu düzenledi. 

İstanbul emniyeti tarafından gerçekleştirilen operasyon ile Fuat Avni olarak bilinen organizasyon ve başındaki isim yakalandı. Operasyon dün gece saat 03.00'da yapıldı. Akif Mustafa Koçyiğit'le beraber Fuat Avni hesabı üzerinden bilgi sızdıran 9 kişi daha gözaltına alındı. 

Akif Mustafa Koçyiğit'in özgeçmişine ilişkin ise neredeyse hiç bilgi yok. Arama motoru Google'da Akif Mustafa Koçyiğit hakkında yalnızca Linedin hesabındaki profili bulunuyor.

akif mustafa koçyiğit kimdir cemaatle bağlantısı görev yeri