BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.488,21
HABER /  GÜNCEL

Akif Beki Fethullah Gülen'e isyan etti!

Cemaatin yasadışı şekilde dinleidği gazetecilerden olduğu iddia edilen Akif Beki Fethullah Gülen'e seslendi ve "İran ajanı mıyım ben hocam?" diye sordu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Hürriyet si yazarı Akif Beki, cemaat tarafından dinlendiği iddiasını yorumladığı yazısında Fethullah Gülen'e seslendi ve "Ben terörist miyim hocam? Günahım neydi, beni niye sinsice kayda aldılar?" diye sordu.

İRAN AJANI MIYIM BEN HOCAM? TERÖRİST MİYİM?

Yeni Şafak gazetesinin "cemaatin VIB dinleme dinleme listesi" iddiasıyla yayınladığı haberde çok sayıda gazetecinin sahte isimler üzerinden İBDA-C üyesi olmak, uyuşturucu kaçakçılığı yapmak gibi suçlamalar ile dinlendiğini öne sürmüştü. Yeni Şafak'ın haberinde adı geçen gazetecilerden Akif Beki, yasadışı dinlemelere isyan ettiği yazısında Fethullah Gülen'e çarpıcı sorular yöneltti ve "İran ajanı mıyım ben hocam?" diye sordu.

İşte Beki'nin Gülen'e seslendiği o satırlar:

İran ajanı mıyım ben hocam?
İsrail’in çıkarlarına mı ters düştüm, Amerikan düzenine mi karşı geldim? Ne yaptım, ne ettim de ucu zülfüyare dokundu?
Ben terörist miyim hocam?
Tevhit ve Selam adında bir terör örgütünün var olduğuna ve benim de üyeleri arasında bulunduğuma nasıl kanaat getirdiniz?
Hem madem onca yıl dinlediniz, bazı bulgulara ulaşmış olmalısınız. Farz edelim ki konuşmalarımı tehdit ve şantaj amaçlı kullanacaktınız, onun için terörist ya da ajan suçlamasıyla hakkımda dava açmadınız...
Çok ‘şükela’sınız da, terörist veya ajan olduğuma dair elinizde tuttuğunuz delilleri bugün ne diye kamuoyuna açıklamıyorsunuz?
Yoksa ben de ‘silah kaçakçısı’ mıyım hocam, yok yahut da ‘uyuşturucu taciri’ miyim?
Hayır olamaz, ben de mi ‘kadın ticareti’nden teknik takibe takıldım, demeyin hocam...
Günahım neydi, beni niye sinsice kayda aldılar?