BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AKBEM öğrencileri duygulandırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103’ncü yıl dönümü nedeniyle sahne gösterisi yaptı.

Abone ol

Minik öğrenciler kemandan, baleye, zeybekten, tiyatroya gösterileri ile izleyenlerden bol alkış alırken  aynı zamanda duygulandırdı. 
Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı eğitim veren AKBEM öğrencileri, anlamlı bir sahne gösterisi yaptı. Yeni Mahalle Kültür Merkezinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı gerçekleştiren AKBEM öğrencileri eğitim gördükleri alanlarda kendi hazırladıkları gösteriyi hem sundu, hem sergiledi.

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Programda yıl boyunca halk oyunu, bale, tiyatro, bağlama, gitar ve keman branşlarında AKBEM kurs merkezlerinde eğitim alan 50 öğrenci yeteneklerini sergiledi. Yaklaşık 300’ü aşkın seyirciye gösteri yapan minik öğrenciler yetenekleriyle büyük beğeni topladı.  Bale öğrencilerinin Lirik Dansı ile başlayan program Tiyatro Gösterisi ve Müzik öğrencilerinin Çanakkale ve Hey On Beşli türküleri ile devam etti. 

BOL ALKIŞ 

Yaygın Eğitim Şube Müdürü Alev Aslangiray, AKBEM Koordinatörü Hatice Özcan ve aileleri de öğrencileri yalnız bırakmadı. Halk oyunları öğrencisinin ‘Kostak Ali Zeybeği’ adlı solo gösterisi ise Çanakkale coşkusunu doyasıya yaşattı. Gösteri sırasında açılan Türk bayrağı ise duyguları had safhaya taşıdı. Öğrencilerin gösterileri izleyenlerden tam not ve bol alkış aldı.