BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  EKONOMİ

Akbank'tan yeni ihtiyaç kredisi

Akbank Netbook hediyeli İhtiyaç Kredisi kampanyasını Eylül ayında çok daha avantajlı koşullarla tekrarlıyor.

Abone ol

Her türlü nakit ihtiyacı için kampanya kapsamında İhtiyaç Kredisi kullananlar arasında yapılacak çekiliş ile 500 kişiye netbook ve 1GB Data Paketi hediye edilecek. Üstelik kampanyada %0,99’dan başlayan faiz oranları ile masrafsız ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor.

Akbank’ın Haziran ayında ilkini gerçekleştirdiği Netbook hediyeli ihtiyaç kredisi kampanyası Eylül ayı süresince de kazandırmaya devam edecek. Bu kez Eylül ayına özel düzenlenen bu cazip kampanyada faiz oranı, 5.000 TL ve 36 ay vadeye kadar olan kredi taleplerinde masrafsız ve sadece %0,99 iken, 10.000 TL ve 48 ay vadeye kadar olan kredi taleplerinde masrafsız %1,02, 30.000 TL ve 60 ay vadeye kadar olan kredi taleplerinde ise masrafsız %1,05 olarak belirlendi. Son derece avantajlı faiz oranlarıyla her türlü nakit ihtiyacı için kullanılabilecek olan bu kredi ile Akbank müşterileri çok özel hediyeler kazanma şansı da bulacaklar. Kampanya kapsamında Eylül ayı boyunca kredi kullananlar arasında yapılacak çekilişle 500 kişiye HP mini dizüstü bilgisayar ve Turkcell 1GB Data Paketi hediye edilecek. Kampanya kapsamında 5,000 TL kredi için 36 ay vadede 170 TL taksit ödenirken, 10,000 TL kredi için 48 ay vadeli taksit tutarı sadece 274 TL olacak. Üstelik kredi dosya masrafı da alınmayacak.

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, kampanyada kazanma şansının çok yüksek olduğunu belirterek, “Haziran ayında düzenlediğimiz Netbook Hediyeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına çok talep oldu. Bu nedenle kampanyayı Eylül ayında daha avantajlı koşullar ile tekrarlamaya karar verdik. Kampanyada 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan müşterimiz 36 ay vadede kredisini % 0,99 faiz oranı ile masrafsız kullanırken, sadece 170 TL taksit ödemesi yapıyor. Bu kampanya ile Şeker Bayramı ve okulların açılması öncesindeki dönemde nakit ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, müşterilerimizin bütçelerine uygun, maliyeti düşük finansman imkanı vermek istedik. Kampanya sonunda çekiliş ile 500 şanslı ihtiyaç kredisi müşterimize HP netbook hediye edeceğiz.” dedi.