BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  SEÇİM

Akaydın'dan o iddialara jet açıklama

Antalya'nın yeni belediye başkanı Menderes Türel'in belediyede bazı evrakların yakıldığı yönündeki açıkmalarına eski başkan Mustafa Akaydın'dan yanıt geldi.

Abone ol

Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, belediyenini resmi evraklarının yakıldığı iddiasıyla ilgili olarak, yakılan evrakların çöp niteliğinde olduğunu söyledi.

Akaydın, yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesine ait bazı evrakların Boğaçayı Şantiyesi'nde yakıldığının doğru olduğunu ancak bunların önemli evrak olmadığını ifade etti.

Akaydın, "Bunlar benim arka odamda bekleyen çöp niteliğindeki evraklar. Böyle bir şey yapmak istesem bunu gündüz, herkesin önünde mi yaparım" dedi.

Yakılan evrakların belediye meclisi gündemleri, kullanılmayan projeler, kataloglar, gereksiz ve çöpe atılacak kağıtlar olduğunu öne süren Akaydın, yakılan alanın da belediyenin hurdalığı olduğunu kaydetti.

menderes türel akaydın kaçacak, antalya belediyesinde evraklar yakıldı.jpg

GEREKSİZ TANTANA

Gereksiz yere "tantana" çıkarıldığını belirten Akaydın, "Bütçe ve imar ile ilgili de evraklar var ama bunlar belediye meclisinde, meclis üyelerine dağıtılan evraklar. Önemli evrakları yok edecek kadar salak değilim" diye konuştu.

AK Parti'lilerin belediyeyi bastıklarını, personeline küfür ettiğini ileri süren Akaydın, belediyenin araçlarının tekerleklerinin patlatıldığını, kamu malına zarar verildiğini iddia etti.

Akaydın, bunlarla ilgili şikayetçi olacağını kaydetti.

seçim sonuçları 2014.jpg