BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  GÜNCEL

AK Partiyi sarsan zirve

Keçiören'de adaylıktan çekilen Turgut Altınok, öyle bir isimle bir araya geldi ki Ankara kulislerine bomba gibi düştü.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER


ANKARA- Keçiören Belediye Başkan adaylığından tartışmalı bir şekilde çekilen AKP'li Turgut Altınok'tan MHP'nin adayı Şükrü Şahin’le bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile arası açık olduğu bilinen Altınok, adaylıktan çekildiği Keçiören'de Şahin'in destek isteğine karşılık, "Elimden geleni yaparım" diye karşılık verdi.

Uzun süredir kamuoyundan uzak duran Altınok'un Şahin’e destek verdiği ve yakın çevresini MHP’li adaya yönlendirdiği kulaktan kulağa yayılmıştı. Ancak açıktan herhangi bir açıklama yapmayan Altınok’un Büyükşehir yarışında da Gökçek’e karşı Mansur Yavaş’a destek verdiği de ileri sürülüyor.

Turgut Altınok, seçime sayılı günler kala makamında Şükrü Şahin ve ekibini kabul etti. Altınok, başkanlık koltuğuna oturduğu takdirde de her türlü desteği Şahin’e vermeye hazır olduğunu söyledi. Şahin ise seçimi kazanmaları durumunda Turgut Altınok’un tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Sayın Altınok’un yarım kalan projelerini devam ettireceğiz. Bizim yapmayı istediklerimizi de bu projelerle birleştirdiğimizde, Keçiören daha yaşanır bir yer haline gelecek.”

 MHP adayı Şükrü Şahin’e, daha önce de BBP eski ilçe başkanları ve Genç Parti yetkililerinin de destek açıklamaları da gelmişti.