BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'yi bitirme planı!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti'yi ve vekillerini bitirme planlarını ele geçirdi!

Abone ol

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, partisinin Bandırma'daki ilçe kongresinde "Ergenekon" davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Prenses düğün salonunu dolduran 600 kişiye hitaben konuşma yapan Milletvekili Öztaylan, "Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın çeşitli hava üstleri komutanlarına gönderdiği gizli Ergenekon davası resmi belgeleri işte elimde. Ergenekon davasından tutuklanan Hava Kuvvetlerindeki komutanlar, gizli belgelerle AK Parti'yi, vekillerini ve AK Parti'li belediye başkanlarını bitirme planları hazırlamış. Gizli belgede komutanlar, AK Parti'li vekillerin, başkanların, yakınlarının irticai faaliyetlerini video ses kayıtlarınla tespit edin. Yakınınız bulunan gazetecilerle temasa geçip Ak Parti'yi yıpratan olumsuz haberler hazırlatın. Bankalarda çalışan personel eşleri AK Parti'li Bakanların, Milletvekillerinin yakınlarının banka hesaplarını, kredi kartı harcamalarını düzenli takip edip komutanlara rapor versin gibi çok sayıda gizli talimatlar var."

"NE ERMENİYİM NE DE HRANT'IM"

Öztaylan konuşmasının devamında da şu ifadeleri kullandı: "Ergenekoncu komutanlar bizim gibi vatanını seven vekillerle uğraşmasın, gidip PKK itiyle uğraşsın. Ben yine geçen hafta Edremit'e gittim, vatandaş yolda bana sordu 'senin adın Hrant mı?' diye. Ben de 'Ben ne Ermeni'yim ne de Hrant'ım, ben Türk'üm' dedim. Yine burada söylüyorum, 'ben ne Ermeni'yim ne de Hrant'ım, benle uğraşmayın."