BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'ye oy verenlere ağır küfür

Sözcü gazetesi yazarı Mehmet Türker AK Parti'ye oy verenlere küfürle hakaret etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Sözcü Gazetesi yazarı Mehmet Türker, ağzını fena bozdu. Terbiye sınırlarını aşan bir yazıyı kaleme alan Türker'in seçim değerlendirmesi çok konuşulacak. AK Parti'ye oy verenler için "deveyi diken insanı s.... gerek" tekerlemesini söyledi.

Seçim sonuçları AK Parti muhaliflerini deliye çevirmiş durumda. Sözcü daha oy pusulalarının mürekkebi kurumadan hakarete başladı. Hedeflerinde ise "bilinçsiz seçmen" vardı. Özellikle de bir yazarı vardı ki "Bidon kafalı seçmen" bile gölgede kaldı.

"Artık kimse ağlamasın" diye başladığı yazısında "Pazar gününe kadar ağlaşanların hepsi aynı bilinçle oy kullanmış olsaydı, kibir patlaması yapan bu iktidar devrilip gitmiş olurdu!..." sözleriyle yüzde 50'yi bilinçsizlik ve cehaletle suçladı.

"KÖR BİLE AYNI KUYUYA İKİ DEFA DÜŞMEZ"

Eleştiri dozunu iyice kaçıran Türker, Hem AK Parti kurmaylarını, hem de oy verenleri ayağa kaldıracak türden bir tekerlemeyle eleştirdi:

"Kör bile aynı kuyuya iki defa düşmez!.. Türkiye'de ise aynı kuyuya üçüncü defa düşenler AKP'yi üçüncü defa iktidara getirdiler!... Demek ki "deveyi diken" diye başlayan (gerisini siz bilirsiniz) o tekerleme doğruymuş!..."

"DEVEYİ DİKEN LAFI HAKLILIĞINI GÖSTERDİ"

Türker, "Deveyi diken" diye başlayan lafın haklı olduğunu Hopa ve 'ağlayan çiftçi' örnekleriyle anlattı:

"Recep Bey, Hopa'ya gitti, partisine tepki gösterenleri "eşkiya" ilan etti!.. Gösterilerde hayatını kaybeden "Hopa'nın sevgili öğretmeninin" arkasından konuştu, onu adam yerine bile koymadı!..  Herkes AKP'nin Hopa'dan sıfır çekmesini beklerken, oradan bile yüzde 35 oy aldı!..

Çiftçi gübre diye ağlıyordu, mazot diye ağlıyordu, elektrik borcu diye ağlıyordu "Traktörümü satmak zorunda kaldım" diye ağlıyordu!.. Bu ağlaşan çiftçilerin yaşadığı Orta Anadolu'dan AKP neredeyse tulum çıkardı!..

Bu da "Deveyi diken" diye başlayan lafın haklılığını gösterdi!.."