BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  MEDYA

AK Parti’ye büyük zaferi kazandıran hamle!..

Kabul edelim ki Erdoğan'ın gidişinden sonra çoğu AK Partili, yaramaz ve umursamaz çocuklar gibi davrandı. Süleyman Özışık yazdı.

Abone ol

Süleyman Özışık'ın yazısı: Erdoğan'ın gidişiyle beraber kırılıp dökülen şeyleri tamir edecek kimse kalmadı ama birileri bunun farkında değildi.  7 Haziran seçimleri öncesi yapılan tüm uyarılara rağmen yaramaz, umursamaz çocuklar gibi davranan bu AK Partililer sayesinde cezalandırılmak kaçınılmaz oldu.

Gelen anket sonuçları verilecek cezanın şiddetli olacağını gösteriyordu. Tehlikenin dozu Fethullah Gülen'in ses tonuyla anlaşılıyor, 4 ayrı terör örgütü aynı anda harekete geçerek bu zaafiyeti mağlubiyete çevirmek için öldürücü darbeyi indirmeye hazırlanıyordu.

Hücumları hızlı ve şiddetli oldu. Erdoğan'ın yüzde 52 ile emanet ettiği parti, yüzde 41 seviyelerine geriledi.

O günü, o uğursuz geceyi hatırlıyorum.

Korku kendini göstermeye başlamıştı. Uyarılara aldırmadan yıkıp devirenlerin düşen suratları öyle bir düşmüştü ki kriko bile o suratları kaldıramazdı. Birinin ortaya çıkıp kırılıp devrilenleri toparlaması gerekiyordu.

Hakkını yemeyelim, Başbakan Ahmet Davutoğlu bu aşamada davası zarar görmesin diye canını ortaya koydu ama, yetmedi.

Yetmeyeceği belliydi...

İşte tam da o sırada gitti denilen Erdoğan bütün azametiyle ve Allah'ın kendisine bahşettiği üstün siyasi yeteneğiyle geri geldi. Zaferi bir hamle ve bir sözle getiren isim oldu.

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın!