BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Yapılan son kamuoyu yoklamalarına göre AK Parti'nin oyu yüzde kaç? İşte yanıt...

Abone ol

Yapılan son kamuoyu yoklamalarına göre AK Parti'nin oyu yüzde kaç? AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş açıkladı: "Yüzde 47-48'ler seviyesinde..."

Ataş, "Biz her tür çatışmanın her tür şiddetin karşısındayız. Bundan sonra da karşısında olacağız" dedi.

Ataş, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye genelinde başlattıkları çalışmaların bir halkası olarak cumartesi günü Muğla'da 18. Bölge Toplantısı'nı yapacaklarını söyledi.

Referandumdan hemen sonra bir planlama yaptıklarını anlatan Ataş, "19 ilimizde bölge toplantıları yapmaya karar vermiştik. Bu bölge toplantılarında, il ve ilçeler düzeyinde seçim çalışmalarını koordine edecek, yönetecek, yürütecek arkadaşlarımızı bilgilendirmek amaçlı çalışmaları yürütüyoruz" diye konuştu.

81 il ve 957 ilçede seçimi yönetecek kişilerin eğitimden geçtiğini belirten Ataş, şöyle devam etti:

"Temel maksadımız daha bilinçli, daha profesyonel bir seçim yönetmek. Amacımız en iyi sonuçları almak üzere, bütün teşkilatlarımızı harekete geçirmektir. Her yerde aynı çalışmayı yapıyoruz. Doğuda hangi çalışmayı yapıyorsak burada da aynı çalışmayı yapacağız. Tek gayemiz seçmene ulaşmak. Her siyasi parti kendisinin durumunu tespit etme amaçlı kamuoyu yoklamaları yaptırır. Bizim yaptırdığımız kamuoyu yoklamalarında AK Parti'nin şu anda yüzde 47-48'ler seviyesinde bir oy oranının olduğunu görüyoruz"

Amaçlarının seçim kampanyası başladıktan sonraki süreçte, 49-50 milyon seçmene birebir ulaşmak olduğunu ifade eden Ataş, "O seçmenleri hedef alarak AK Parti'ye kazandırmak istiyoruz. Biz tek başımıza güçlü bir şekilde tekrar iktidar olacağımızı söylüyoruz. Buna da inşallah kararlıyız. Milletimizin bu anlamda AK Parti'ye gerekli desteği vereceğine inanıyoruz. Bugüne kadar biz milletimizi mahcup etmedik. Millet de AK Parti'ye mahcup etmedi. Biz yine tek başımıza iktidar olacağız diye düşünüyorum" dedi.