BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  SEÇİM

AK Parti'nin kayıp Konya adayı dedikodusu

AK Parti Konya milletvekili adayı Rüveyde Gülseren Işık hakkında çeşitli rivayetler ortaya atıldı. Rüveyde Gülseren aday tanıtım toplantılarında niye yoktu?

Abone ol

KONYA AK Parti adaylarından Rüveyde Gülseren kayıp mı? Konya'da 10. sıradan aday yapılan Rüveyde Gülseren aday tanıtım toplantılarına katılmayınca ortaya değişik senaryolar atıldı. Işık'ın adı Ankara'daki aday tanıtımında ekrana da verilmeyince 'istifa' dedikoduları çıktı. 

Doktor Rüveyde Gülseren Işık, AK Parti’nin genç yüzlerinden birisi olarak gösteriliyor. Erdoğan ve Davutoğlu’nun çocuklarının tanıdığı bir isim olduğu söylenen Rüveyde Gülseren Işık, Konya’da seçilmesi garanti gösterilen 10’ncu sıradan listeye girdi.

ADAY TOPLANTILARINDA OLMAYINCA...

ak-parti-konya-adaylari.jpg
Rüveyde Gülseren Işık 'ın Ankara'daki aday tanıtım toplantısında ismi ekrana yansıtılmadı.

Rüveyde Gülseren Işık’ın Ankara’daki aday tanıtım toplantısına katılmayınca 'AK Parti adayına ne oldu' soruları yöneltilmeye başlandı. 15 Nisan'daki aday tanıtım toplantısında Rüveyde Gülseren Işık'ın adı ve resmi de ekrana yansıtılmadı.

O TOPLANTIDA DA YOKTU
Başbakan Davutoğlu aday tanıtım toplantısından bir gün sonra 99 kadın milletvekili adayıyla biraraya gelmişti. Rüvede Gülseren Işık’ın o toplantıda da olmadığı görüldü. Bu durum sadece Konya’da değil AK Parti genel merkezinde de en fazla konuşulan konuların başında geldi.

15 NİSAN'DAN 3 GÜN ÖNCE
rüveyde-gülseren-işik-ak-parti-konya-adayi.jpg
Rüveyde Gülseren Işık 15 Nisan'da Ankara'da yapılan aday toplantısından üç gün önce Konya adayları ile biraraya gelip bu pozu vermişti.

RÜVEYSA GÜLSEREN IŞIK'A NE OLDU?
AK Parti Konya İl yöneticileri adayları Rüveyde Gülseren Işık'ın neden ortada görünmediğine ilişkin sorulara 'hasta' yanıtını veriyorlar. AK Parti kulislerinde ise Konya adayı Işık’ın istifası dahil bir çok iddia konuşuluyor. Rüveyde Gülseren Işık’ın iki gündür herhangi bir açıklama yapmamış olmasından dolayı da muammaya dönen olay aydınlanmadı.