BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'nin İzmir adayını açıkladı

Atalay, Hatay'da AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

Abone ol
Başbakan Vekili Beşir Atalay, AK parti'nin İzmir adayının Bakan Binali Yıldırım olduğunu açıkladı. İşte Atalay'ın açıklaması;

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile geldiği Hatay'da, partisinin İl Başkanlığı önündeki konuşmasında, "Hatay'ın bayramını paylaşmaya" geldiklerini belirtti.
 
İZMİR ADAYI BİNALİ YILDIRIM
 
Sadullah Ergin'in, Hataylıların evladı olduğunu ancak kendilerinin başkentten onu tekrar Hataylılara teslim etmeye geldiklerini vurgulayan Atalay, şöyle devam etti:
 
"Hatay en şanslı illerden biri. En başarılı bakanlarımızdan birini buraya gönderiyoruz. AK Parti ezberleri bozan bir parti. Hep böyle yeni atılımlar yapar, şaşırtır. Bu dönem ülke genelinde, genel politikalarda hamdolsun çok büyük adımlar atıldı ama yerel yönetimlerde de o başarılı arkadaşlarımıza ihtiyaç var. Onun için Sadullah beyi kendi iline, yeni de büyükşehir oldu, 'git orayı Türkiye'nin en iyi yaşanabilir illerinden biri yap' diye gönderiyoruz. Türkiye'yi imar eden en başarılı bakanlarımızdan Binali beyi de inşallah gelecek hafta İzmir'e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz. Farklı bir hükümet, partiyiz."