BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'nin iftarında ilginç pankart

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın iftarına siyaset, sanat ve iş dünyasından davetli isimlerin katılımlarıyla sürüyor.

Abone ol

Haliç Kongre Merkezi’nde verilen iftara davetli olan konuklar, ev sahibi AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve görevliler tarafından kapıda karşılandı.

Davetlilerden Yapımcı Can Tanrıyar, “Hakikaten çok güzel bir akşam. Tam İstanbul’un havasını tadacağımız bu ramazan gününde bence başbakanımızın bu daveti ile güzel bir iftar açacağız. Temennimiz her zaman ülkemiz iyi olsun, huzurlu olsun, hepimiz huzurlu olalım diyorum. Sayın başbakanımız herhalde yine ilginç şeyler anlatacaktır. İftar sonrasında onu dinleyeceğiz” dedi.

Sanatçı İzzet Yıldızhan, “Ne söyleyelim. Burada böyle aziz bir günde başbakanımızın davetlisi olmak güzel bir şey tabii ki. Birlikte iftar açacağız. Ülkemizin çok sıkıntılı bir zamandan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ama her şey çok iyi oldu ve çok şükür rahatız” diye konuştu.Konukları kapıda karşılayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu ise, “İftarımız geleneksel hale gelmiş, her dönem güzel oluyor. Bütün İstanbul burada, sanat dünyası, herkes burada. Tam bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkıyor. Bugünde başaracağız inşallah” dedi.

‘ÇAYA BEKLERİM BAŞBAKANIM’ PANKARTI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, Haliç Kongre Merkezi’nin karşısında ki bir binaya asılan ve üzerinde ‘çaya beklerim başbakanım’ yazılı dev pankart dikkat çekti.

İftara davetli konukların katılımları sürerken ilerleyen dakikalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da alana gelmesi bekleniyor. 

ak-parti-iftarinda-pankart.jpg 

BAKAN BAĞIŞ: “ONLARLA İFTAR AÇMAKTAN MUTLULUKLAR DUYUYORUM”

Bakan Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın iftarına katılmak üzere eşi Reyhan Bağış ile birlikte Haliç Kongre Merkezi’ne geldi. Burada iftar öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, “AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın geleneksel bir iftarı. Bende eşimle birlikte katıldım. Burada gerçekten İstanbul’daki tüm sevenlerimiz, partinin çile çekenleri, tüm emektarları burada. Onların ortaya koyduğu kararlılıkla Türkiye bu noktaya geldi” dedi.

Kimi kesimlerin ‘muhtar bile olamaz dediği ismin bugün başbakan olduğuna dikkat çeken Bağış, “Kimilerinin artık muhtar bile olamaz dediği Sayın Başbakanımızın peşine düşen o cefakar güzel insanlar bugün Türkiye’nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmalarına vesile oldu. Onlarla iftar açmaktan mutluluklar duyuyorum” diye konuştu.