BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98
HABER /  GÜNCEL

Ak Parti’nin iftarına ünlü akını

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftara, sanat dünyasından birçok ünlü katıldı.<br/>Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yap...

Abone ol

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftara, sanat dünyasından birçok ünlü katıldı.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapılan vizyon tanıtım toplantısına katıldıkları için eleştirilen sanatçılardan sunucu Ece Erken, “Ben vizyon toplantısına katıldım. Bir daha davet edilsem bir daha giderim” dedi.
Katıldıkları vizyon tanıtım toplantısı nedeniyle eleştirilere maruz kalan sanatçılar merak edilen soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı iftara katılan sanatçılar gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yenikapı’da düzenlenen iftar programına siyaset, sanat, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Katılan isimler arasında Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Orhan Gencebay, Derya Tuna, Murat Göğebakan, Zeki Alaysa, Berdan Mardini, Zerrin Özer, İzzet Yıldızhan, Bülent Serttaş, Işın Karaca, Metin Şentürk, spor dünyasından Lütfi Arıboğan, Fatih Tekke, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Ali Dürüst, Yıldırım Demirören, işadamı Ferit Şahenk, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Gazeteci Fehmi Koru da yer aldı.
İftar öncesinde girişte bekleyen gazetecilerin sorularını cevaplayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “10 gündür Gazze’de yaşananlar dün akşam kara operasyonuyla başka bir safhaya girdi. Her sene Ramazan sofralarında başka bir coğrafyanın acılarıyla orucumuzu açıyoruz. Gazze’deki büyük bir katliam ve ne yazık ki dünya yine sessiz” şeklinde konuştu.
Vizon tanıtım toplantısına katıldıkları için eleştirilen sanatçılardan türkücü Alişan ise, politikadan anlamadığını belirterek, “Hayatım boyunca politik bir görüşüm olmadı. Ben sadece çok eski tanıdığım olan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kalbini iyi bildiğim için onu seviyorum. 1996 yılından beri tanıyorum ve bugüne kadar hep abi kardeş olarak giden bir ilişkimiz oldu. Bundan sonra inşallah böyle olacak” diye konuştu.
Sunucu Ece Erken ise, “Ben vizyon toplantısına katıldım. Bir daha davet edilsem bir daha giderim. Sonuçta ülkemizin başbakanından bahsediyoruz. Kimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Ben de iftar yemeğine büyük bir gururla geldim” dedi.
(İHA)