BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79

AK Parti'nin başörtülü adayları olacak mı?

AK Partili kadınlar herhangi bir karşılık beklemese de, (yapılan hizmetin karşılığı yoktur onlar için) Aziz Babuşçu ve arkadaşlarının bir tasarrufu olacak mı? Başarılı olan kadınların bir kısmı 2014 yerel seçimlerinde başkanlığa aday gösterilecek mi mesel

Sevilay'ın (Yükselir) deyişiyle, Çelik'in altın tepside sunduğu fırsatı şimdi herkes tepe tepe kullanıyor. Hüseyin Çelik, bir başına pirincin taşlarını ayıklayamıyor. AK Parti'de herkes seferber olmuş, "dekolte krizi"ni aşmaya çalışıyor.

atv'nin en tepesindeki isim olan Adem Gürses'le konuştum dün... Söyleyecek çok sözü var ama, aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Hüseyin Çelik'ten söz ederken, "sağolsun" diyor o da Sevilay Yükselir gibi... 

Gözde Kansu'nun çığlıklarından duyulan rahatsızlığı dile getirdi Adem Gürses:

- O gece karar verdik. Tepkiler çığ gibiydi çünkü.  

Twitter'daki tepkilerden söz ediyor.

Adem Gürses sözüne itibar ettiğim duayen bir televizyoncudur. Hüseyin Çelik'in dekolteden duyduğu rahatsızlıktan ötürü Gözde Kansu'nun işine son verilmiş olsaydı eğer, beni yüzündeki tebessümle birlikte, "Abartmayın kardeşim" der geçerdi. 

Yüzü asıktı!

Morali bozuktu!

Dedi ki:

- Siyasilerin sunucuların dekoltesinden rahatsızlığı beni ilgilendirmiyor. Ben işime bakarım, ticaretime bakarım, ratingime bakarım. Dekolte rahatsızlığı bizim gündemimizde olsaydı eğer, sunucunun kendisini değil, kıyafetini değiştirirdik. Yok öyle bir şey. Gözde Kansu'nun kıyafetini değil, sesini beğenmedik. Zaten çok tepki vardı.

Twitter'daki takipçilerim Adem Gürses'in bu sözlerini inandırıcı bulup bulmadığımı sordular. Az önce de ifade ettiğim gibi, Adem Gürses, bu mesleğe yıllarını vermiş duayen bir televizyoncudur. Söyledikleri bana mantıklı geldi.

İtibarım da olduğu için "inandım" dedim!

Ama benim inanmam yetmiyor!

Niye?

Nedeni belli!

Hüseyin Çelik sağolsun!


AK Parti'nin başörtülü adayı olacak mı?

Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul Kadın Kolları'nın çalışmalarından memnun. Bir haftada 25 bin üye. Aziz Bey memnun olmasın da kim memnun olsun!

Peki...

Bu kadınlar çalışmalarının karşılığını alacak mı?

AK Partili kadınlar herhangi bir karşılık beklemese de, (yapılan hizmetin karşılığı yoktur onlar için) Aziz Babuşçu ve arkadaşlarının bir tasarrufu olacak mı? Başarılı olan kadınların bir kısmı 2014 yerel seçimlerinde başkanlığa aday gösterilecek mi mesela?

TGRT Haber ekranında bu soruyu Aziz Babuşçu'ya yönelttim.

"Elbette" dedi!

 - Müracaat var mı?

- Var.. Meslis üyeliğine var.

- Başkan adayı?

- O da var... İstişare edeceğiz ve kararımızı vereceğiz.

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, "Özel sektörde türbanlı niye yok?" sorusu haklı. O yüzden, madem kamuda başörtüsü yasağı kalktı.

Neden olmasın?

Başörtülü belediye başkanları, başörtülü CEO'lar, başörtülü genel müdürler, başörtülü milletvekilleri neden olmasın?

 Olmazsa...

Mehmet Tezkan haklı çıkacak!

Zira Türkiye bir ayıptan kurtulduktan sonra kadınların önündeki engeller devam ederse, kafalardaki yasağın hiç bitmediğini görmüş olacağız.