BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

AK Parti'nin Afyon kampında hangi belediye başkanlarının ipi çekildi

Star gazetesi yazarı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, bugünkü yazısında belediye başkanlarının istifasının istenmesiyle ilgili haberlere sert tepki gösterdi.

Abone ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti adına yalan haber yapmakla suçladığı gazetecilere sert eleştiriler yöneltti.

Metiner'in hedefinde istifası istenen belediye başkanlarının karara bağlanacağını iddia eden "AK Parti uzmanı" gazeteciler vardı.

"MAŞALLAH HER ŞEYİ BİLİYORLAR"
Gazeteciliğin ve televizyoncuğun ayağa düşürüldüğünü savunan yazar, "Partinin içinde olan bizler bilmiyoruz ama o beyler maşallah her şeyi biliyorlar! Dedikodu ve yalana dayalı bilgilerin adı "kulis" olunca o beylerin unvanı da AK Parti uzmanı ve siyasi analist oluyormuş demek ki!" ifadelerine yer verdi.

Peki hafta sonu yapılan AK Parti'nin Afyonkarahisar kampında neler konuşuldu? Merak edilen soruya Metiner, "Afyon Kampı’nda hangi belediye başkanlarının ipini çektik?" başlıklı yazısında böyle yanıt verdi:

UYDURMAYA DEVAM EDECEKLER
"AK Parti'mizin Afyon Kampı’nda belediye başkanlarımızın durumu masaya yatırılmadı. Münhasıran hangi belediye başkanlarımızın ipinin çekileceği ise hiç konuşulmadı.

Genel Başkanımız/liderimiz Erdoğan açılış konuşmasında, millet tarafından istenen bu değişimin gerçekleştirileceği vurgusunu yaptı. Bunun dışında diğer toplantıların hiçbirinde bu mesele gündeme getirilmedi. Cumartesi günü liderimizin konuşmasından sonraki bölümde bakanlarımız sunumlar yaptılar. Bu çerçevede sorulan sorulara cevap verdiler.

Pazar sabahı basına kapalı yapılan oturumda ise Başbakan’ımız bir konuşma yaptılar. O konuşmada da belediye başkanlarıyla ilgili mesele, hele hele isimler bazında bir mesele hiç gündeme getirilmedi. Milletvekili arkadaşlarımız siyasi önerilerini ve değerlendirmelerini arz ettiler. Orada da belediye başkanlarıyla ilgili bir konu gündeme gelmedi. Öğleden sonraki bölümde liderimizin yaptığı konuşma ile kamp sona erdi.

Afyon Kampı’nda belediye başkanları meselesinin konuşulup karara bağlanacağını kendinden emin tavırlarla iddia eden o AK Parti uzmanlarına o televizyonlar tekrar mikrofon uzatmaya devam edecekler biliyorum. Ve onlar da başkaca yalanlar üzerinden hayatlarını sürdürecekler, hiçbir şey olmamış gibi. AK Parti'yi kafasına takan köşe yazarları da uydurmaya devam edecekler.