BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  GÜNCEL

AK Partililere Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak soru

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katıldığı bilgi yarışmasındaki 'Kılıçdaroğlu' sorusuna tüm yarışmacılar doğru yanıt verdi...

Abone ol

17 ilçeden 3'erli grupların katıldığı yarışmada 'SSK'nın başında görev yapmış, tarihinde ilk defa kurumu zarara uğratmış, ülke yönetme hedefinde olan tek lider kimdir?' sorusu yöneltildi. Yarışmacıların tamamı "Kemal Kılıçdaroğlu" dedi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışma başlamadan konuşma yapan Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı yatırımları anlattı.

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından Samsun'un 17 ilçeden gelen 3'er kişilik gruplar 'İcraatlar Yarışıyor' bilgi yarışmasında yarıştı.

KILIÇDAROĞLU'NU KIZDIRACAK O SORU

AK Parti Gençlik kolları üyeleri arasında yapılan yarışma da deneme amaçlı ve yarışmacıların heyecanlarını gidermek için 'SSK'nın başında görev yapmış, tarihinde ilk defa kurumu zarara uğratmış, ülke yönetme hedefinde olan tek lider kimdir?' sorusu yöneltildi.

HERKES DOĞRU CEVAP VERDİ

Yarışmacılar ellerindeki kağıtlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı yazıldı. Bir süre yarışmayı izleyen Bakan Kılıç daha sonra ziyaretlerde bulunmak üzere Bafra İlçesi'ne gitti.