BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekillerden Ekrem Dumanlı'ya soğuk duş!

Zaman Gazetesi yeni bir mizah dergisi çıkardı. Ekrem Dumanlı dergiyi Meclis'teki vekillere gönderdi ama AK Partili vekiller bakın ne yaptı?

Abone ol

AK Partililer Ekrem Dumanlı'nın gönderdiği "Püff" isimli mizah dergisini çöpe attı. Derginin kapağında yer alan fotoğraf ve baloncukta yazan "Sayın hakim, gazeteyi böyle yapıp ateş edeceklerdi." yazı oldukça dikkat çekti ve manidar bulundu.

14 Aralık'ta Cemaat'e yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'dan şaşırtan hareket.

Dumanlı, AK Partili milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makam odalarına, kendi yayın organı olan "Püff" isimli mizah dergisi ekini kendi şirketleri olan kargo firmasıyla gönderdi.

DERGİYLE İLGİLİ ELEŞTİRİ BEKLİYORDU

zaman.20150116021446.jpg 

Dergiye ek olarak Ekrem Dumanlı imzasıyla bir de mektup gönderildi. Dumanlı, sınırlı sayıda bastırılan derginin hatıra olarak saklanabileceğine vurgu yaparken, vekillerden dergi ile ilgili olarak eleştiri de beklediğini belirtti.

ÇÖPE ATTILAR

Bazı AK Partili milletvekilleri dün ve bugün kargo yoluyla ellerine geçen dergiyi okuma gereği duymadan; bazıları inceledikten sonra çöpe atarken bazıları da dergiyi iadeli taahhüt yoluyla Ekrem Dumanlı'ya geri yolladı.