BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  GÜNCEL

AK Partili vekilden olay şeriat açıklaması!

AK Parti'li vekil Ali Gültekin Kılınç, "Paralel yapı"nın "şeriat devleti" kurmak için operasyon yaptığını söyledi.

Abone ol

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye'nin başına en büyük belanın şu an için paralel yapı olduğunu savunurken, cemaate şeriat suçlamasında bulundu.

"Sadece Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ımızın yargılanması değil. Türkiye'deki tüm sistemin ele geçirilip Türkiye'de bir şeriat devleti kurma gibi bir operasyonla karşı karşıyayız. Türkiye'de rejim değişecek, her şey değişecek. Türkiye'nin dünyadaki ilerleyişini ve hakim güçlerin kontrolünden çıkma gayretini baltalayacak ne varsa yapmışlar" dedi.

"TÜRKİYE'NİN BAŞINDAKİ EN BÜYÜK BELA"

AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın partisinin Kuyucak İlçe Teşkilatı'ndaki konuşmaları yerel basında manşetlere taşındı. Milletvekili Kılınç'ın buradaki konuşmasında 'Paralel yapıya' karşı bu kez de şeriat suçlamasında bulunduğu ortaya çıktı. Kılınç, ses kaydı da bulunan konuşmasında şunları söyledi:

"Şimdi Türkiye'de dengeleri bozmaya çalışan, Türkiye'nin ileri gitmesine mani olmaya çalışan herkesin yakasına yapışmamız lazım. Bu konuda ciddi bir eylem yapamadık, Türkiye'nin başına en büyük bela şu an için "Paralel Yapı"dır. Şimdi Cumhurbaşkanımız, Başbakan'ımız olsun her platformda bunu dile getiriyorlar. Biz hadiseyi gördükçe, sistemin içine girdikçe ülkenin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu çok net görmeye başladık.

"ŞERİAT DEVLETİ OPERASYONUYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Sadece Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın yargılanması değil Türkiye'deki tüm sistemin ele geçirilip Türkiye'de bir şeriat devleti kurma gibi bir operasyonla karşı karşıyayız. Türkiye'de rejim, her şey değişecek. Türkiye'nin dünyadaki ilerleyişini ve hakim güçlerin kontrolünden çıkma gayretini baltalayacak ne varsa yapmışlar. Türkiye'de AK Parti iktidarından başka bir alternatif yok. Türkiye'nin dünyadaki hakim güçlerin kontrolünden çıkma yönündeki gayretini baltalayacak ne varsa yapmışlar. Özellikle IMF'ye borçlarımızı ödememiz bizlere karşı en büyük kozlarını ellerinden aldık, borç alan emir alır. Artık, Türkiye daha da güçlü. Dünyadaki o hakim güçler ağzını açmadan komşularımızla, coğrafyamızdaki mazlum milletlerle ilgili her hangi bir hadise olduğunda hemen çıkıp, hür iradesini beyan eden bir Türkiye haline geldik. Artık hedefimiz 2023. Kimse bu hedefimize mani olamayacak."