BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilden muhalefete: Aklınız neredeydi?

AK Parti milletvekili Bülent Turan'dan muhalefete gönderme! Meclis'te iç güvenlik paketi görüşmeleri geç saatlere kadar uzayınca tepki gösteren muhalefete yazılı cevap geldi.

Abone ol

"İç Güvenlik Paketi"nin TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelerinin sabah saatlerine kadar uzaması muhalefetin tepkisine yol açtı. AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ise muhalefetin bu tepkisine ""Saat 23.00'e kadar aklınız neredeydi?" yazarak karşılık verdi. 

CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, saat 03.00'e yaklaşınca, CHP sıralarının önüne gelerek TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'a, "Kölelerin bile akşam yatmalarına izin veriliyordu" diyerek, görüşmelerin bitirilmesini istedi.

HDP'liler saatler 03.20'yi gösterdiğinde "Angarya yasaktır. Anayasa madde 18" dövizleri açarak, Genel Kurul'un çalışma saatinin uzamasını protesto etti. CHP Milletvekili Binnaz Toprak da HDP'lilerden aldığı dövizleri CHP'li arkadaşlarına dağıtarak, protestoya destek verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ise bir dosya kağıdına "Saat 23.00'e kadar aklınız neredeydi?" yazarak, muhalefet milletvekillerine gösterdi. Bu yazı muhalefet partilerinin tepkisine sebep oldu.

bulent-turan.20150224071315.jpg