BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilden İzmirlileri kızdıracak tweetler

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in İzmir'den Notlar başlığıyla Twitter'dan yazdıkları İzmirlileri seçim öncesi kızdıracak türden.

Abone ol

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in Twitter hesabında İzmir hakkında yaptığı paylaşımlar tartışma yaratacak.

Seçim çalışması için gittiği İzmir'den Notlar şeklinde açıklamalar yayımlayan İçten şunları yazdı:

"İzmir'de CHP 'ye oy veren kitle, radikal militanvari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. Alttan gelen gençlik,değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafa çekmek, sabaha kadar eğlenmek.Genelde İzmir'i ayakta tutan İzmir dışında buraya yerleşmiş Anadolu insanları. İzmir'e yerleşmiş Anadolu insanı hala değerlerimizi ve kültürümüzü korumaya çalışıyorlar, kendilerini kutluyorum. Doğu'dan gelen Kürt kardeşlerim çalışkan değerlerine sahip misafirperver ve ülkesine sahip çıkan insanlar."

cuma-icten-twitter-izmir.jpg


'BOŞANMA ORANI NEDEN YÜKSEK?'

Attığı tweetlerde İzmir'de boşanma oranlarını da sorgulayan AK Parlili Cuma İçten şunları dile getirdi:

"İzmir boşanma oranının en yüksek olduğu il neden acaba , 'Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba', Acilen bu şehirde yaşayan demokrat ve inançlı insanların çok çalışarak bu şehrin yönetimini ele geçirmeliler, özellikle Kürt vekil adaylardan Savcı Sayan ve Necip Nasır azimle ve büyük bir inançla çalışmaktadırlar. Tüm bu tespitlerin Ak partinin özel yaşama ne kadar saygı gösterdiğinin bir delilidir."  

cuma-icten-izmir.jpg
 

cuma-icten.jpg



cuma-icten9.jpg


1.20150522171620.jpg