BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilden Gülen'e çok sert gönderme!

Operasyonlar için adeta cemaati işaret eden AK Partili Kapusuz "AK Parti gücünü okyanus ötesinden almıyor" dedi

Abone ol

AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Twitter'dan yaptığı açıklamada hedefin büyüyen Türkiye olduğunu iddia etti ve '27 Nisan Muhtırası sonrası, kapatma davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız' dedi.

Kapusuz, Twitter'da şunları söyledi:
"Son günlerde, kökü dışarıda olan bazı mihraklarca Ak Parti'yi yıpratmaya yönelik itibarsızlaştırma ve karalama kampanyaları yürütülmektedir. Birkısım medya,sermaye ve çeteler;dışardan güdümlü olduğu anlaşılan ve önceden hazırlandığı belli olan 1 psikolojik operasyonu yürütmektedir .Hedef açıktır; Hedef 11 yıldır istikrarı yakalamış büyüyen ve güçlenen Türkiye'dir. AK Parti'nin 11 yıldır hem içeride hem dışarıda ülke çıkarlarını gözeten politikalar izlemesi ve artık Türkiye'nin dünyada söz sahibi olması birçok şer odağını rahatsız etmiştir."

KAPUSUZ: HERKES BİLSİN Kİ...
İçeride ve dışarıdaki bu şer odakları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Milli İrade'ye boyun eğdiremeyecekler. Herkes bilsin ki AK Parti iktidarı bu milletin kendisine verdiği emanete hiçbir zaman halel getirmeyecektir. Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz.

"AK PARTİ GÜCÜNÜ OKYANUS ÖTESİNDEN ALMIYOR"
27 Nisan Muhtırası sonrası, Kapatma Davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız. Birileri manşetlerle, kirli oyunlarla, tehditlerle ve kurdukları tuzaklarla AK Partiyi köşeye sıkıştırabileceğini sanıyor ama yanılıyorlar. AK Parti'nin arkasında koca bir millet var. AK Parti hesabı yalnızca ve yalnızca millete verir. AK Parti gücünü ne karanlık çevrelerden ne okyanus ötesinden ne de kirli ittifaklardan almaktadır. AK Parti gücünü sadece milletten almaktadır.

"BOŞUNA ELLERİNİ OVUŞTURMASINLAR"
Birileri boşuna ellerini ovuşturmasın. Türkiye'nin yolu değişmez, Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozarİnanıyorumki bu yıpratma sürecindende milletimizin desteğiyle AK Parti daha güçlü çıkacak ve 30 Martta Millet bu odaklara dersini verecektir.

salih-kapusuz-twit.jpg

GÖREVDEN ALINAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE NE OLDU?

İstanbul ve Ankara'da dün başlatılan yolsuzluk operasyonunun ardından görevden alınan emniyet müdürlerinin yeni görevleri belli oldu. (TIKLA /OKU)

Ak Parti'de olağanüstü zirve

Ak Parti kurmayları Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ ve Binali Yıldırım AK Parti Genel Merkezi’nde olağanüstü toplantı yaptı.

5 EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunu yürüten ve bu sabah saatlerinde görevden alınan 5 emniyet müdürünün yerine atama yapıldı.

BAKAN OĞULLARININ SUÇU NE?

Gözaltına alınan 3 Bakan'ın oğluna ağır suçlamalar yöneltildi. İşte bakan oğullarının ayrı ayrı suçlandıkları olaylar
bakan-oğullarinin-suçu-ne.jpg
BAKAN OĞLUNUN EVİNDEN ÇIKANLAR

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evinde kasa bulundu. Kasadan paralar ve para sayma makinası çıktı (TIKLA GÖR)

bakan-oğlu-bariş-gülerin-evinden-çikan-paralar.jpg
EBRU GÜNDEŞ OPERASYONLA ŞOK OLDU
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in zengin eşi Reza Zarrab da operasyonda gözaltına alındı. Zarrab boğazdaki yalısından sabahın ilk ışıkları ile birlikte bir bavul dolusu belge ile çıkarıldı.

ebru-gündeşin-eşi-reza-zarrab-gözaltina-alindi.jpg
GÖZALTINA BÖYLE ALINDILAR

group-5-copy-21.20131217135425.jpg