BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.490,58
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'li vekilden Arınç'ı kızdıracak tweet!

Bülent Arınç'ın AK Parti'deki yeni kuşak siyasetçileri eleştiren sözlerine Yalçın Akdoğan'dan sonra MKYK üyesi ve Milletvekili Zelkif Kazdal da tepki gösterdi...

Abone ol

AK Parti MKYK üyesi ve Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, twitter hesabından yaptığı açıklamada isim vermeden Bülent Arınç’ın eleştirilerine yanıt verdi.

Kazdal, Arınç'ın AK Parti'deki yeni kuşak siyasetçileri eleştiren sözleri için şunları yazdı: “Ne AKP sokakta bulunmuş ne de partinin biz gençleri sokak çocuğuyuz. AKP’yi millet kurmuştur, milletindir, öyle de kalacaktır. Kendisini ayrıcalıklı yerler görüp, partinin gençlerine bırak partinin geleceğini söz hakkı bile tanımlayan siyaset anlayışı geride kaldı.”

GIYBET POLEMİĞİ

Arınç, AK Parti'deki bazı genç siyasetçileri hedef aldığı açıklamasında “Tecrübesiz buluyorum. Gıybet yapıyorlar. O siyasetçi arkadaşlar kendi işlerine baksınlar. Bu işlere burnunu sokmasınlar. Boyunu aşan konulara bulaşmasınlar.” demişti. Arınç'ın sözlerine Yalçın Akdoğan'dan yanıt gelmiş ve partide sert bir polemik baş göstermişti.