BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,15
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekil Etyen Mahçupyan'a sert çıktı

AK Parti Milletvekili Fatih Şahin, Başbakan Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'un yolsuzluklu ilgili iddialarına Twitter'dan sert çıktı!

Abone ol

Akşam Gazetesi yazarı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın yolsuzlukla ilgili sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu sözlere AK Parti içinden itiraz gelmeye devam ediyor. AK Parti Milletvekili Fatih Şahin, Mahçupyan'ın bu sözleri hangi bilgiye dayanarak söylediğini açıklamasını istedi. 

Etyen Mahçupyan yolsuzluklarla ilgili “İnsanların büyük çoğunluğu Türkiye’de yolsuzlukların olduğuna inanıyor. AK Parti seçmeninin de yarısı… Yapılan bir sürü çalışma var. AK Parti seçmeni parti içinde yolsuzluklara bulaşmış insanların olduğunu düşünüyor." demişti. İşte bu sözler AK Parti milletvekillerini rahatsız etti. Mehmet Metiner'in ardından Fatih Şahin de Mahçupyan'ın yolsuzluk sözlerine itiraz etti. Şahin, Twitter'dan bu ifadelerin tüm AK Parti milletvekillerini töhmet altında bıraktığını söyledi.

MAHÇUPYAN AÇIKLAMALI!

Fatih Şahin'in Etyen Mahçupyan'a şu sözlerle itiraz etti:

Etyen Mahçupyan hangi nesnel, bilimsel, ölçüme dayalı bir bilgiye dayanarak bu cümleyi kurdu?

Behemehal açıklamalı...

"Yolsuzluklar" ifadesi sistematik ve yaygın bir uygulama çağrışımı yapıyor. Bu büyük bir haksızlık. Hukuki ve ahlaki olarak kabul edilemez.

"Hükümet" ifadesi ile ise başta Başbakan olmak üzere bütün Bakanlar ve iktidar partisi mensubu milletvekilleri töhmet altında bırakılıyor.

fatihsahin.jpg