BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'li Ünal'dan şok Sözcü iddiası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dönem danışmanlığını yapan AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, Cumhuriyet ve Sözcü'ye saydırdı.

Abone ol

AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, Koza İpek Grubu'na yönelik polis baskınları sonrası, hükümete yönelik eleştirilere sert çıktı. Bazı muhalif köşe yazarlarının Fethullah Gülen'in paralı askerleri haline geldiğini de iddia eden Ünal, Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri konusunda da ilginç bir iddia ortaya attı.

Aydın Ünal, twitter'dan art arda yaptığı açıklamalarda Hürriyet, Sözcü, Cumhuriyet ve Zaman'a yönelik eleştirilerin "basın özgürlüğü ihlali" sayılırken Anadolu Ajansı'na yönelik eleştirilerin ise aynı kesimler tarafından "şanlı direniş" olarak kabul edildiğini söyledi. 

Koza İpek Grubu'na yönelik polis baskını sonrası Cumhuriyet ve Sözcü'nün takındığı tavrı da üstü kapalı eleştiren Ünal, Türkiye'de AK Parti muhalifi olarak bilinen bazı köşe yazarlarının Fethullah Gülen'in paralı kalemleri haline geldiğini iddia etti. Ünal, Cumhuriyet ve Sözcü okuyucularına da seslenerek her iki gazetenin de cemaat tarafından finansa edildiğini ileri sürdü.

56.20150902213832.jpg