BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
HABER /  GÜNCEL

AK Partili profesörden şok tweetler!

AK Parti MKYK üyesi olan Prof.Dr. Mazhar Bağlı'nın Twitter'da takipçileriyle girdiği söz münakaşasında verdiği cevaplar olay oldu.

Abone ol

AK Parti MKYK üyesi Prof. Mazhar Bağlı, Twitter'dan AK Parti ve Fethullah Gülen cemaati arasındaki kavgaya ilişkin olarak “İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor” dedi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mazhar Bağlı, Twitter’da iki takipçisinin Gülen cemaati ve AK Parti kavgasına ilişkin bir tartışma yürütmesine neden oldu. Tartışma ilerlerken Bağlı, AK Parti’nin tavrını “İntikam istiyoruz, kana kan dişe diş!” sözleriyle destekleyen takipçisinin sözlerini savundu. Mazhar Bağlı, Gülen cemaatini işaret ederek “Bu saatten sonra milletin öfkesini asla kavga kesmez... İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor” dedi.



mazhar.jpg 
mazha.jpg 

CEMAAT KERMESİNE GİDEN AK PARTİLİLER'İ BİLDİRİN!

Mazhar Bağlı daha önce de yine takipçileriyle arasında geçen bir diyalogda cemaat kermeslerine giden AK Parti teşkilat üyelerinin bildirilmesini ve haklarında gereken işlemin yapılacağını yazmıştı.

maz.jpg