BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili milletvekili trafik kazası geçirdi

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, kendi kullandığı otomobil ile Ak Parti Genel Merkezi önündeki kavşakta kaza yaptı.

Abone ol

Ankara'da Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, kendi kullandığı otomobil ile Ak Parti Genel Merkezi önündeki kavşakta kaza yaptı. Kazada yaralanan Kaçar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akar'ın bilincinin açık olduğu, tetkiklerinin sürdüğü bildirildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, partisinin genel merkezi önünde meydana gelen trafik kazasında şoförü ile birlikte içinde bulunduğu araçta sıkıştı.

ARAÇTA SIKIŞTI

Kaza, Mahmut Kaçar’ın içinde bulunduğu araçla genel merkezden çıkıp yolun karşısına geçmek istediği sırada yaşandı. Kaçar’ın bulunduğu 06 LKR 26 plakalı araca yolun karşısına geçtiği sırada servis otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç duvar kenarına savurularak, durabildi. Araç içerisinde sıkışan milletvekili ve şoförü kurtarmak için itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Sıkışan vekil ile şoför kurtarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Kazaya uğrayan araçta polis ekiplerinin hızla gerçekleştirdiği işlemlerin ardından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da genel merkezin hemen yanındaki kaza mahalline gelerek durum hakkında bilgi aldı.

vekil.20141119154857.jpg