BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili kadınlardan Kürtçe seçim mevlüdü

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Teşkilatı, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ndeki başarıları dolayısıyla mevlit okuttu.

Abone ol

ŞIRNAK AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, parti birasında düzenlenen mevlit programında, partisinin geldiği noktada kadınlar ve gençlerin büyük payı olduğunu söyledi.

Şırnak'ta partinin elde ettiği oyların çok kıymetli olduğunu vurgulayan Aşan, gençlerin ve kadınların özverili çalışmaları sonucu seçimde başarı kazanıldığını anlattı.

Aşan, il teşkilatı olarak partilerini en iyi şekilde temsil ettiklerine inandıklarını vurguladı.

1 KASIM İSLAM ÜLKELERİNİN ZAFERİ OLDU

İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan da bölgenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, böyle bir dönemde kentte partilerinin aldığı oyun büyük önem taşıdığını söyledi.

1 Kasım'daki seçimde dünyanın gözünün Türkiye'de olduğunu ifade eden Atan, "1 Kasım İslam ülkelerinin zaferi oldu. İnşallah Cudi'nin, insanlığın doğduğu yerin kardeşliğini bizler tesis edeceğiz. 'Haydi Bismillah' diyerek, bundan sonra hizmetlerimizin kaldığımız yerden daha iyisini yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Mahallelerimizdeki hendek ve barikatlara bizler karşı çıkıp biz kadınlar kaldıracağız. Bu konuda kadınlara çok büyük görev düşüyor. Bu topraklar bizimdir ve bizler teröre 'Hayır', barışa ve kardeşliğe 'Evet' diyoruz. Bu topraklara barışı ve kardeşliği AK Parti getirecektir" ifadelerini kullanan Atan, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı üyelerinden Bedia Atan da Kürtçe konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde barış ve kardeşliğin tesisi için atılan demokratik adımlara değindi.

"Bu parti fakirlerin ve kimsesizlerin umududur" diyen Atan, seçim sonucundan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Elif Temizel de seçim sürecinde çok zor şartlar altında görev yaptıklarını anlattı.

Halka en iyi hizmetin sunulması için çalışmalarının süreceğini aktaran Temizel, "Burada arkadaşlarımız canını ortaya koyarak seçim çalışması yapmıştır. Seçim sonucu herkese hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti'nin başarısı pasta kesilerek kutlandı. Kürtçe mevlidin ardından kardeşlik ve barışın tesisi için dua edildi.

TAVUKLU PİLAV DAĞITTI

AK Parti'nin 1 Kasım'da gerçekleştirilen seçimde tek başına iktidar olabilecek oyu almasının ardından, İstanbul'da Rıfat Acar isimli vatandaş da seçim sonucunu Bağcılar'da pilav dağıtarak kutladı.

İSTOÇ Ticaret Merkezi'nde mehteran takımı da çağırarak, marşlar eşliğinde yurttaşlara pilav dağıtan Acar, seçim sonucu dolayısıyla büyük sevinç yaşadığını anlattı.

Acar, "Hiçbir partiden, kurum ve kuruluştan destek almadan bu etkinliği düzenledim. Bu gönülden gelen bir sevgi, herhangi bir çıkarım, menfaatim yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na başarı dileyen Rıfat Acar, "Onların kibirden ve riyadan uzak bir şekilde vatana, millete hizmet etmelerini temenni ediyorum. Biz, millet ve birey olarak ülkesine hizmet eden Menderes, Özal ve Erbakan gibi liderlerin hep arkasında olmayı, onlara sahip çıkmayı bildik" diye konuştu.