BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'li başkanın yeğeni dehşet saçtı

AK Parti'li Hasan Aktürk'ün yeğeni gittiği barda masasına oturan kadın garsonun başka masaya geçmesine sinirlenerek ateş açtı

Abone ol

Bursa’nın Mudanya İlçesi Belediye Başkanı AK Parti’li Hasan Aktürk’ün ağabeyinin oğlu 56 yaşındaki İsmail Aktürk, alkol aldığı barda, garson 49 yaşındaki Emine Bekereci’nin masasından kalkıp, başka kişilerin masasına oturmasına sinirlenerek dehşet saçtı.

Aktürk'ün peşpeşe ateşlediği ruhsatsız tabancasından kurşunların isabet ettiği 4 kişiden Emine Bekereci ve 25 yaşındaki Bülent Öztaş hastanede yaşamlarını yitirdi. İsmail Aktürk, bar çalışanları tarafından polise teslim edildi.

TABANCASIYLA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, saat 01.00’de Halitpaşa Mahallesi’ndeki barda meydana geldi. Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün ağabeyinin oğlu olan Bağ-Kur emeklisi evli ve 2 çocuk babası İsmail Aktürk, geceyarısına doğru geldiği barda alkol almaya başladı. Aktürk'ün masasında oturan aynı barda garson olarak çalışan Emine Bekereci, daha sonra tekel bayii sahibi Bülent Öztaş ve arkadaşlarının olduğu masaya geçti.

Emine Bekereci’nin masasından kalkmasına sinirlenen İsmail Aktürk, belinden ruhsatsız tabancasıyla, Bekereci ve Öztaş’ın oturduğu masaya doğru kurşun yağdırdı. Emine Bekereci, Bülent Öztaş, Cevat Gündoğdu ve 31 yaşındaki Kamil Kılıç yaralandı. Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2 çocuk annesi Emine Bekereci doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken, diğer yaralılar Bursa’daki hastanelere sevk edildi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan evli ve bir çocuk babası Bülent Öztaş da burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra İsmail Aktürk, bar çalışanları tarafından yakalanarak polise teslim edilirken, olay yerinde 12 boş kovan bulundu. Gözaltındaki Aktürk'ün sorgusu sürüyor.