BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04
HABER /  SEÇİM

AK Parti'li Başkana yumruklu saldırı

Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, sandık görevlilerini ziyaret etmek için gittiği bir okulda yumruklu saldırıya uğradı.

Abone ol

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve beraberindeki partililer, Kırtepe Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlkokulu’nda cumhurbaşkanlığı seçimi için görev yapan sandık kurulu yetkililerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Sandık görevlileriyle kısa bir süre sohbet eden Arslan, henüz belirlenemeyen bir nedenle salonda bulunan Mehmet Ş, (58) tarafından yumruklandı.

Bartın Devlet Hastanesine götürülen Arslan’ın, burada yapılan kontrollerinde kulak zarında hasar meydana geldiği tespit edildi.

Hastanede gazetecilere açıklama yapan Arslan, sandık görevlilerini ziyaret ettiği sırada bir kişinin, partinin Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Savaş Ercan’a “Yolumu aç” diye hitap ettiğini söyledi.

HIRSIZLAR DİYE BAĞIRIP...

Bu kişinin yanına giderek "Bir kusur varsa özür dileriz. Kusura bakmayın" diyerek arkasını döndüğünü belirten Arslan, şöyle konuştu:

“Tam arkamı döndüğüm sırada o kişi ‘Hırsızlar’ diyerek sol kulağımın üzerine yumruk indirdi. Gözlüğüm yere düştü ve orada kalakaldım. Ne olduğunu anlayamadım. Daha sonrada nara atmaya devam etti. Kişiyi hiç tanımıyorum, ilk defa gördüm bir kişi. Kendisine ne sözlü nede fiziki hiçbir saldırım olmamıştı. Olayın hemen ardından hastaneye geldim ve tomografi çekildi. Yapılan ilk muayenede kulak zarımın hasar gördüğü tespit edildi. Sonuna kadar şikayetçiyim. Her şeyden önce böyle güzel bir günde olayın yaşanması üzücü bir durum.”

Polislerce gözaltına alınan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Mehmet Ş, polis merkezine götürüldü.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI KİM ÖNDE?