BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.474,59
GÜNCEL

AK Partili Başkan canlı yayında istifa etti

AK Parti İstabul İl Başkanı Selim Temurci'nin istifa edeceği yönünde iddialar gündeme gelmişti. Temurci bugün istifasını açıkladı.

AK Parti İstabul İl Başkanı Selim Temurci'nin istifa edeceği yönünde iddialar gündeme gelmişti. Temurci bugün istifasını açıkladı.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, il başkanlığı görevini bıraktı. Temurci şu açıklamalarda bulundu:

1 Kasım, hamdolsun hepimiz için çok büyük bir bayram oldu. Olağanüstü bir performans sergiledi, İstanbul teşkilatları. Ana kadememizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla onlarca proje, yüzlerce program ve faaliyetle birlikte olduk. Bu süreçte biz sadece aldığımızla devam eden bir yönetim olmak istemedik. Genç bir ekiptik, sandık esaslı çalışmayı, İstanbul'da benimsedik. Bizim için çok önemli Gönül Köprüsü Platformu'nu göreve geldikten 6 ay sonra faaliyete geçirdik. Bu çalışma artık genel merkezimiz tarafından tüm Türkiye'de, Güneydoğu'da ve Doğu'daki illerimizde uygulanan bir proje haline geldi. İlk kez bir siyasi partide sürekli eğitim diye, binlerce teşkilat mensubunu seçimlerde eğitime tabi tuttuk. 

1 Kasım'dan sonra yeni bir dönem başladı İstanbul teşkilatları için. Bu kendi içimizde büyük bir imtihan, diğer taraftan çok daha fazla çalışmak zamanıydı. 15 Temmuz AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın kazanmış olduğu bir zaferdir. İstanbul İl Başkanlığı'nı teslim etmedik. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetli, minnetle yad ediyorum. Ben İstanbul'da 3 yılda bütün zorluklara rağmen destan yazan, en büyük destanını da 15 Temmuz'da yazan teşkilatımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum.

 
Dünyanın şu ana kadar gördüğüm en büyük mitingini 7 Ağustos'ta gerçekleştiren bu teşkilat unutulmazlar arasına girdiğini düşünüyorum. 

Başarı ya da başarısızlık işe kattığınız samimiyetle ve gayretinizle ilgilidir. Bizi yoktan var eden yüce mevlamız her olayda bizi farklı bir imtihana tabii tutar. Dava hukukunun korunması bu süreçlerin partimiz adına zaferler sonuçlanması için hayati bir önem arz etmektedir. 

Sitene Ekle