BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Başkan Baykal'a duacı

İnternethaber'i ziyaret eden GOP Belediye Başkanı Erhan Erol, CHP Lideri Deniz Baykal'dan duacı olduğunu söyledi.

Abone ol

Şimdiye kadar yaptığı icraatlarla İstanbul'un öne çıkan belediyelerinden biri olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, İnternethaber Yayın Grubu'na nezaket ziyaretinde bulundu. İnternethaber'in yeni binasını gezen Başkan Erol, haber merkezini ziyaret ederek burada site editörleriyle bir süre sohbet etti.

EROL BAŞKAN BAYKAL'A DUACI

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Özışık'a gündemi değerlendiren Erol, son siyasi gelişmeler konusunda da çarpıcı yorumlarda bulundu. Konuşmasında ülke siyasetine de giren Erol sözü muhalefete getirerek ana muhalefet partisi genel başkanı Deniz Baykal'dan duacı olduğunu söyledi.

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Başkan Erol şöyle konuştu: Allah sayın Deniz Baykal'ı ve CHP'yi başımızdan eksik etmesin. Onlar olmasaydı AK Parti Hükümeti şimdi koalisyonlara mecbur olacaktı. Sayın Baykal'ın en önemli eksiği toplumun istek ve beklentilerine göre muhalefet yapamaması. Bu yüzden AK Parti siyaset arenasında hala alternatifsiz...


GOP TÜRKİYE'NİN CAZİBE MERKEZİ

Gerçekleştirilen projelerle ilçenin çehresinin değiştini belirten Erhan Erol, Gaziosmanpaşa'nın sadece İstanbul'da değil Türkiye'de de cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Erol, ilçede şimdiye kadar yapılan basit belediyecilik anlayışına son vererek çağdaş, modern ve ekip anlayışına dayalı belediyecilik yaptığını sözlerine ekledi.