BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den yeni hükümet açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni kabinenin kurulması süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Yeni Bakanlar Kurulu listesinin hazırlanması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında anlaşmazlık olduğu iddialarına Mehmet Ali Şahin'den yalanlama geldi.

Karabük'te konuşan Mehmet Ali Şahin, "Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında hiçbir problem yoktur, olmaz, olmayacaktır" dedi.

ŞAHİN: Çok başarılı olacak bir kabine Pazartesi günü beklentimiz odur, ortaya çıkacak.

YENİ HÜKÜMET NE ZAMAN KURULACAK?

Yeni hükümetin pazartesi günü kurulacağını söyleyen Şahin şöyle konuştu:

"Boşuna beklerler. Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında hiçbir problem yoktur, olmaz, olmayacaktır. Çünkü biz aynı davanın mensuplarıyız. Bizim yola çıkarken milletimize vaat ettiğimiz bu ülkeye hizmet etmek, en başarılı icraatları bu ülke insanına kazandırmaktır. Şu anda da yeni kabine kurulurken, yapılan çalışma bundan ibarettir. Tabii ki kabineyi Başbakanımız hazırlayacaktır, sunacaktır. Ama orası her geleni onaylayan bir makam değildir. Tabii ki orasını inceleyecektir, tavsiyeler ve öneriler olacaktır. Bu öneriler istikametinde çok başarılı olacak bir kabine Pazartesi günü beklentimiz odur, ortaya çıkacak. 64’üncü cumhuriyet hükümeti kolları sıvayıp besmeleyi çekip milletimize ve ülkemize hizmete başlayacaktır."