BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
HABER /  SEÇİM

AK Parti'den seçmene büyük destek! Ücretsiz olacak

AK Parti vatandaşların sandığa gitmesi için her yolu deniyor. İl dışında oturup oy kullanmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacak.

Abone ol

Şehir dışında olanlar tespit edilecek, yol paraları verilip sandığa gitmeleri sağlanacak.

AK Parti, 1 Kasım'da tek başına iktidarı yakalayacak milletvekili sayısına ulaşmak için âdeta seferberlik ilan etti.

HEDEF VEKİL SAYISINI ARTTIRMAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “Oy oranının artırılmasından çok çıkaracağımız milletvekili sayısına odaklanıyoruz. Bunun için son haftayı çok iyi değerlendireceğiz” dedi.

BAZI İLLERLE İLGİLİ YENİ STRATEJİ BELİRLİYORUZ

Seçim Koordinasyon Merkezi adayların seçim bölgelerindeki çalışmalarını 24 saat takip ederken Mustafa Ataş da, son haftaya girilirken, bazı illerle ilgili yeni stratejileri devreye sokacaklarını bildirerek, şunları kaydetti: “40 ille ilgili araştırma yaptırıyoruz. Hangi kesimler bize oy vermiyor, eksiklik nerde, şikayetler neler onlara bakıyoruz. Hafta sonu tamamlanacak.

SEÇMENİ İKNA EDECEĞİZ

Sandığa gitmeyen kitleyi ikna edeceğiz. İl dışında olanları, tespit edebildiklerimizi sandığa taşıyacağız. İllere talimat verildi. Örneğin, İstanbul'da oturup da seçmen kaydı başka bir ilde ise, bu seçmenlerin yol paralarını karşılayıp sandığa götüreceğiz. Öğrenciler okudukları yerlerde oy kullanamıyorlar. Üniversite öğrencilerini de aynı yöntemle sandığa götüreceğiz.”

11 İLDE AZ FARKLA VEKİL ÇIKARDIK

Ataş, “Şimdi hedefimiz oy oranından çok tek başına iktidar olacak milletvekili sayısına ulaşmak. 7 Haziran'da 11 ilde az farkla vekil çıkardık, 9-10 ilde ise az farkla vekil kaybettik. O nedenle bu illerle ilgili hassas bir çalışma yapılıyor” bilgisini de verdi.