BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  POLİTİKA

AK Parti'den Pamukoğlu'na gel teklifi

Osman Pamukoğlu, kişisel oyunun 2 milyon civarında olduğunu iddia etti. Paşa'nın bir de iddiası var!

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Asker alma sistemiyle oynayarak tehlikeli bir işin içine giriliyor'' dedi. Pamukoğlu, kişisel oyunun 2 milyona yaklaştığını söylerken AK Parti'nin kendisine milletvekiliği teklifi yaptığını iddia etti.

Pamukoğlu, Kahramanmaraş'ta düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin asker alma sisteminin bozulduğunu ileri sürdü. Pamukoğlu, ''Ülkenin bütün meselelerini abur cubur hale getirdikleri gibi asker alma sistemini de bozuyorlar. Terörle mücadele işi acemi marangozlarla olmaz. Yongaları fazla olur. Esas tehlikeli olan şey asker alma sistemiyle oynayarak tehlikeli bir işin içine giriliyor'' diye konuştu.

AK PARTİ TEKLİFTE BULUNDU İDDİASI

Yapılacak seçimlerde hiçbir partiyi desteklemeyeceklerini belirten Pamukoğlu, ''Hiçbir partinin ne arka bahçesiyiz ne de ön bahçesiyiz. Birini destekleyecek olsam parti kurmaya gerek kalmazdı'' dedi.

İktidar partisi tarafından kendisine 2007'de milletvekilliği teklifinde bulunulduğunu ileri süren Pamukoğlu, şöyle devam etti:

''Şahsımın 1.5-2 milyon civarında kişisel oyu olduğu için böyle bir yaklaşımda bulunuldu. Referandumdan sonra partimizin oylarında kayda değer bir artış var. 6 ay önce iki araştırma şirketi partimizin oyunu yüzde 4.9 ve 5.2 olarak gösterdi. Şimdi ise yüzde 7.5 gibi görülüyor. Ayrıca meclise girebilmek için 1 milyon oya ihtiyacımız var''