BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu'na ses kaseti davası

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan'a ait ses kayıtlarını dinleten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dava açacaklarını açıkladı.

Abone ol

Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na grup toplantısında canlı yayınladığı ses kayıtlarının, suç olduğu gerekçesiyle dava açacaklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun CHP grup toplantısında yayınladığı tapeler hakkında konuşan Çelik, "Gerekli bakan arkadaşlar elbette bunu yapmak durumundalar. Kılıçdaroğlu'na dava gelecek. Gizlilik kararı alınmış. Kılıçdaroğlu'nun bunu yapması yasak. Bunlar You Tube'da var. Partinin grup toplantısında gizlilik kararı alınmış konuda yayınlar yapıyorsunuz. Bunu yapamazsınız." dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NUN BUNU YAPMASI YASAK'

Gerekli bakan arkadaşlar elbette bunu yapmak durumundalar. Kılıçdaroğlu'na dava gelecek. Gizlilik kararı alınmış. Kılıçdaroğlu'nun bunu yapması yasak. Bunlar You Tube'da var. Partinin grup toplantısında gizlilik kararı alınmış konuda yayınlar yapıyorsunuz. Bunu yapamazsınız.

Sayın Kılıçdaroğlu başından beri gerçekleri saptırıyor. TÜRGEV'le ilgili olarak Başbakan'ın oğlunun içinde olduğu vakıf var. Bu vakıf hırsızlık niyetinde olsa bunu banka marifeti ile yapar mı? Bankalardaki hesabına kimden kime ne işlem yapıldığı belli değil mi? Bu vakfa yurt dışından ve yurt içinden bağışta bulunabilir. Banka kayıtları bellidir. Bunun yolu var. Bunun hesabını Kılıçdaroğlu'na verme durumu yoktur. Soru önergesi verir şu vakfın hesabına para geldi bunu öğrenmek istiyorum diyebilir. Bunu hırsızlık olarak anlattığınız için onu küçük düşürdüğünüz için size dava açmaz mı? Siz istediğinizi söyleyeceksiniz, insanları hırsız ilan edeceksiniz onun size dava açmayacağını bekleyeceksiniz.

'CUMHURBAŞKANI HÜKÜMETİN NOTERİ DEĞİL'

Sayın Cumhurbaşkanı hükümetin noteri değil. İade de edebilir onaylayıp AYM'ye gönderebilir. Sayın Cumhurbaşkanı sıkıntılı durum olduğunu düşünüyorsa iade edebilir. Cumhurbaşkanımız titizlikle TBMM'de çıkan kanunlara böyle yaklaşıyor.

HSYK DÜZENLEMESİ

Fiili olarak HSYK çalışmıyor. HSYK kilitlenince hükümetin elinde bir şey yok bunu gündeme getirmek zorunda.


24376.jpgHÜSEYİN ÇELİK O KASET İÇİN İLK KEZ KONUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Habertürk kanalının ortaklarından Fatih Saraç ile yaptığı telefon görüşmeleri ile ilgili ilk kez konuştu... TIKLA OKU...

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN YAYINLADIĞI BOMBA SES KAYITLARI...