BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ak Parti'den İstanbul'da tarihi rekor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı üye sayısında tarihi bir rekor kırarak, İstanbul'da 1 milyon üyeye ulaştı.

Abone ol

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Ana Kademe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen üyelik çalışmaları sonucunda, AK Parti İstanbul'da üye sayısında 1 milyon rakamına ulaştı. İl Başkanlığı tarafından konulan bir milyon üye hedefi doğrultusunda ilçe ve mahallelerde yoğun bir çalışma yürüten AK Parti İstanbul Teşkilatları toplam 9 milyon civarında seçmenin bulunduğu İstanbul'da 1 milyon üyeye ulaşmayı başardı. AK Parti'ye üye olan İstanbul'daki 1 milyonuncu üye Çiğdem Ateş'e plaketi, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu tarafından verildi.

''HEDEF BİR MİLYON HANE''

Plaket töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Babuşcu "İstanbul Teşkilatı olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyet, titizlik, samimiyet ve gayret içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şuandaki yeni hedefimiz ilk etapta 1 milyon hane ve 1 milyon hane ile ilgili hazırlığımız tamamlandı. İlçelerimizde 1 milyon haneyi ziyaret edeceğiz. AK Parti iktidarının 8 yıla yaklaşan sürede ülkemize kazandırdıklarını ve hedeflerimizi İstanbullu hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.

AK Partinin İstanbul'da 1 milyonuncu üyesi olan ve Ataşehir'de oturan Çiğdem Ateş yaptığı açıklamada AK Partiye üye olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Ateş "AK Parti özellikle İstanbul için ve Türkiye için çok büyük hizmetler yaptı. Ben de bu partinin bir üyesi olmakla ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'la gurur duyuyorum." dedi.