BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83
HABER /  POLİTİKA

AK Parti'den CHP'li vekile 'bir sürü itim var' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın ‘darbecilere direnen sivillere’ ilişkin hakaret içeren açıklamalarına tepki gösterdi.

Abone ol

CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın, 15 Temmuz'da sokağa dökülen sivillerin eylemlerine yargı zırhı getiren maddeye ilişkin "Bu düzenleme benim bir sürü itim var, bunları salarım sokağa ve onlara af getirebilirim anlayışıdır" sözleri eleştiri konusu oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın 'darbecilere direnen sivillere' ilişkin KHK maddesini eleştirmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

BU SÖYLEM ALÇAKÇA: Aldan'ın 'Bu düzenleme benim bir sürü itim var, bunları salarım sokağa ve onlara af getirebilirim anlayışıdır' sözlerini sert bir dille eleştiren Ünal, "15 Temmuz'un ruhuna ve kutsiyetine yaptıkları saldırılar yetmedi, şimdi de o gecenin kahramanlarına en ağır şekilde hakaret ediyorlar. Bu üslup, bu söylem alçakça. Bu millet sizi affetmeyecek. Kininizde, nefretinizde boğulun" dedi.