BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'de toplu istifa 

Şanlıurfa'da Ceylanpınar AK Parti ilçe teşkilatında ki 30 kişi partiden istifa etti.

Abone ol

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar AK Parti ilçe teşkilatı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından toplu istifa etme kararı aldı.

TOPLAM 30 KİŞİ

2'si belediye encümeni olmak üzere toplam 30 kişi partilerinde istifa etti. İlçe başkanı Abdulgani Alkış konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulundu.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN İSTİFA ETTİK

AK Parti İlçe Başkanı Abdulgani Alkış, AK Parti'de hizmet amaçlı görev aldıklarını belirterek, "Partimizin amaçları ve hedefleri doğrultusunda çalıştık. Bugüne kadar da tertemiz geldik. Temiz bir şekilde gideceğiz. İl teşkilatımıza, geçmiş yıllardaki hataya düşmeyelim diye, defalarca uyarıda bulunduk. Bize bazı kriterlerinin olduğunu söylediler. Gördük ki kriterlerin hiç birine uymayan bir anlayışı hakim kıldılar. Onlara olan inancımız ve ileriye dönük umutlarımız burada sekteye uğradı. Bize siyaset yapma imkanı bırakmadılar. Adil olmayan tercihte bulundular. Söyledikleri kriterler sadece lafta kaldı. Ceylanpınar'a daha iyi hizmet etmek için istifa etmeye karar verdik. 3 yıl boyunca birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum." dedi.