BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

AK Partide silahlı kavga

AK Parti Gaziantep il teşkilatı dün silah seslerinin de karıştığı bir kavgaya sahne oldu.

Abone ol

. Parti binasına gelen il delegesi Cengiz F, partide görevli Yalçın Sercan ile tartışmaya başladı.

Cengiz F, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanındaki tabancayla rastgele ateş etmeye başladı. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis, Cengiz F"yi etkisiz hale getirerek gazaltına aldı.

Silah seslerinin duyulması üzerine, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü"ne bağlı çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da geniş güvenlik önlemleri altında parti binasında inceleme yaptı. Ardından basına bilgi veren Yılmaz, saldırının, terör ya da farklı bir saldırı amaçlı olmadığını, partililerin kendi aralarında yaşadığı bir kavga sonrasında meydana geldiğini söyledi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Sarı ve Fatma Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu da il başkanlığına gelerek, bilgi aldı. İl Başkanı Eruslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cengiz F"nin devlet hastanesinde bulunan kantin yerinin bekleme salonu olması için başhekimlik tarafından kaldırıldığını, 2 yıldır da bu konuda tartışma olduğunu kaydetti. Eruslu, şöyle konuştu: “Cengiz F. bu sebeple mahkemeye başvurdu. Mahkemenin aleyhinde sonuçlanması nedeniyle zannedersem partiye gelerek böyle bir olayı yaptı. Bu işler olacak, birilerinin menfaatine dokunacağız. Bu yola baş koyduk biz. Yeter ki, ülke düzelsin.”