BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,99
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'de 'paralel istifa' şoku! İZLE

Şırnak AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Fethullah Gülen'in kitabıyla çıktığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

Abone ol

Şırnak AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri partiden istifa etti. Toplu istifayla ilgili yapılan basın toplantısına Mehmet Demir'in elinde Fethullah Gülen'in ’Mefkure Yolculuğu’ adlı kitabıyla katılması dikkat çekti. 

'MİLLETİMİZE İHANET ETMEYİZ'


Göreve gelecek arkadaşlarına başarılar dilediğini belirten Demir, “Hiçbir şeraitte, milletimize ihanet etmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Gönül rahatlığı içerisinde milletimize hizmetten başka, hiç kimseye hizmet etmediğimizi özellikle vurgulamak istiyorum. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığım arkadaşlara ben şahsen hakkımı helal ediyorum. Onların da haklarını helal etmesini diliyorum. Bundan sonraki süreçte bu görevi alacak arkadaşıma başarılar diliyorum. İnşallah ilimiz, partimiz için hayırlı olur” dedi.

İZMİR TEŞKİLATI DA İSTİFA EDİYOR (YENİ GELİŞME - TIKLA OKU)

Demir, kendisiyle birlikte 40 kişilik yönetim kurulu üyelerinin de istifa ettiğini sözlerine ekledi. Mehmet Demir, toplantı boyunca Gülen'in kitabını elinden bırakmadı.

mehmet-demir-gülenin-kitabi.jpg

NEDEN İSTİFA ETTİ?

Neden istifa ettiğiyleilgili sorular üzerine Başkan Demir, "İnşallah görüşeceğiz, söyleyeceğimiz şeyler var" dedi.



 İşte o anlar