BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

AK Parti ve seçmenine çok ağır sözler!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağbağ katıldığı televizyon programında AK Parti ve seçmenine yönelik çok ağır sözler sarfetti.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağbağ, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu oldu. Ağbağ, AK Parti tabanıyla ilgili, "Gözü körelmiş, narkozlanmış. Neyi alkışladığını çok bilmiyor. Onlarla aynı galakside yaşamıyoruz. Saadet Partisi işini düzgün yaparsa AK Parti'nin hayatının en büyük siyasi şokunu yaşatacak şekilde sonuç çıkacak. AK Parti çok büyük bir kopuş yaşayacak." diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağbağ, Suriye lideri Beşar Esad ile derhal masaya oturmamız gerektiğini söyleyerek, "Türkiye derhal Esad ile masaya oturmalı. Türkiye, Putin ve Ruhani ile masaya oturduğu her gün Esad ile masaya oturuyor zaten. Bunu dolaylı yapmanın bir anlamı yok. Esad'ı sevmek zorunda değilsiniz. Çok sevmediğiniz herkesin elini sıkıyorsunuz. Esad zalim de Trump çok mu mübarek bir zat" dedi.

İşte o sözler:

"AK PARTİ TABANI NARKOZLANMIŞ, AYNI GALAKSİDE YAŞAMIYORUZ"

Saadet Partili Ağbağ, AK Parti tabanı içerisinde bir kitlenin, ne söylendiğini anlamadığı halde, Cumhurbaşkanı Erdoğan söylüyor diye alkışladığını belirterek şunları kaydetti:

Ağbağ programda ayrıca ABD'nin Suriye'yi vurmasıyla ilgili “Sen vurduğunda da kimyasal silah yayılacak. Hiroşima'ya atom bombasını kim attı? Kimyasal silah olan yer vurulur mu? Böyle bir akıl, böyle bir mantık olamaz” dedi. Saadet Partili Ağbağ, AK Parti ile ittifak kuran MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bir espri yaparak mesaj gönderdi:

“Latife olarak söyleyelim, geçen sosyal medyada gördüm. Sayın Cumhurbaşkanı’na yazmışlar, siz gittiğinizde çökecek tek devlet, Devlet Bahçeli diye”