BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
HABER /  POLİTİKA

AK Parti Süleyman Soylu'yu davet etti mi?

AK Parti'ye katılacağı iddia edilen isimlerden biri de eski Demokrat Parti lideri Süleyman Soylu'ydu.

Abone ol

Soylu "isim üzerinden nezaketen bir değerlendirme yapılmış, sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım" dedi.

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili, "Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım" dedi.

Soylu, Muğla Kapalı Cezaevinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etmek için geldiği Muğla'da soruları yanıtladı. Milas-Bodrum Havalimanı'nda bir grup Demokrat Parti'li tarafından karşılanan Soylu, Muğla'ya kapalı cezaevindeki Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etmek için geldiğini söyledi.

AK Parti'ye geçeceği iddialarını da değerlendiren Soylu, şöyle konuştu: "Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım."

Soylu'nun Muğla kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Belediye Başkanı Kocadon'un ailesiyle görüşeceği daha sonra da Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kocadon'u ziyaret edeceği öğrenildi.