BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  SEÇİM

AK Parti seçim şarkıları 5 yeni şarkı

AK Parti seçim şarkıları görücüye çıktı. AK Parti 2015 Genel Seçimleri kampanya sürecinde 5 yeni seçim şarkısı kullanacak.

Abone ol

AK Parti seçim şarkıları görücüye çıktı. AK Parti 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri kampanya sürecinde kullanacağı seçim şarkıları tanıttı.

AK Parti aday tanıtımı ve AK Parti Seçim Beyannamesi'nin açıklandığı toplantıda seçim şarkıları da ilk kez dinletildi. 

Erhan Güleryüz'ün "Bize Her Yer Türkiye", Uğur Işılak'a ait "Söyle Var Mısın" ve "Selam Olsun", Volkan Arslan'ın "Aşk ile Sevda ile", Alper Kış'ın "Ak Yürekler (Yeni Türkiye), Özhan Eren ve Erhan Güleryüz'ün "Yakın Işıkları", AK Parti'nin seçim kampanyası kapsamında kullanılacak yeni şarkılar olacak.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, salona Ak Parti'nin 'Bize Her Yer Türkiye' adlı seçim şarkısıyla giriş yaptı.

'BİZE HER YER TÜRKİYE' ŞARKISI

Grup Ayna'nın solisti Erhan Güleryüz'ün seslendirdiği "Bize her yer Türkiye" adlı seçim şarkısı ilk kez dinletildi. Başbakan Davutoğlu'nun salonu selamladığı sırada çalınan yeni seçim şarkısı partilileri coşturdu.

İşte şarkının sözleri:

Mazlumun boynuna muhteşem bir mazi
Bütün bu cihanda özgürlüğün nefesi
Gazze, Somali Bosna kalbimde
Kafkasya, Kerkük kardeş benimle

Ben Türkiye'yim büyük Türkiye
Ben Türkiye'yim yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye

Bize her yer Türkiye


 

sare-davutoglu.20150415122509.jpg

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, partilileri selamlayarak karanfil attı. Başbakan Davutoğlu, şarkıları hazırlayan Erhan Güleryüz, Uğur Işılak, Özhan Eren, Volkan Arslan ve Alper Kış'a teşekkür ederek, "Sizlerin de onları gönülden alkışlamanızı istiyorum. Çünkü bu şarkıları sadece bir musiki eser olarak değil gönüllerinden bu topraklara düşen nameler, besteler olarak hazırladılar" dedi.

AK PARTİ ADAYI UĞUR IŞILAK'IN "SÖYLE VAR MISIN" ŞARKISI

Şarkıların bestecileri arasında AK Parti milletvekili adayı olan sanatçı Uğur Işılak da var. Işılak'ın 'seslendirdiği 'Söyle var mısın?' şarkısı, 'Bize her yer Türkiye' adlı seçim şarkısının ardından salona dinletildi.

VOLKAN ARSLAN'IN "AŞK VE SEVDA İLE" ŞARKISI

ALPER KIŞ'IN "AK YÜREKLER" ŞARKISI

ÖZHAN EREN VE ERHAN GÜLERYÜZ'ÜN "YAKIN IŞIKLARI" ŞARKISI