BIST 8.798
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,30

AK Parti rüşvet verip başörtüsü taktırıyor!

Milliyet'ten Meral Tamer ve Cumhuriyet'ten Zeynep Oral geçtiğimiz hafta iki dehşet verici olayı dile getirdi köşe yazılarında.

Milliyet'ten Meral Tamer ve Cumhuriyet'ten Zeynep Oral geçtiğimiz hafta iki dehşet verici olayı dile getirdi köşe yazılarında.

Meral Tamer, bir arkadaşının Taksim'deki ofisinde yıllardır temizlik hizmetlerinde çalışan bir kadının, AK Parti'nin kendisine 200 TL vermesi karşılığında kapandığını iddia etti.

Detayı ise şöyle anlattı:

"Arkadaşım akşamdan sabaha ne değiştiğini merak ettiğinde ise Anadolu’da yaşayan annesine AKP’den 200 lira aylık bağlandığını, karşılığında ise ailedeki kızların kapanmasının şart koşulduğunu anlatmış. Maddi sıkıntısı olan annesine destek olmak için kapanmış, ancak eşi kesinlikle kapanmasını istemediği için de gerek evde, gerekse işyerinde başı açık dolaşacakmış"

Diğer hikaye ise Zeynep Oral'dan. O da bir önceki kadar kan dondurucu! Bir kadın Zeynep Oral'ı aramış. Sesi titreyerek türbanlı kadınların okul önlerinde genç kız avcılığına başladığını haber vermiş.

Sonrasını Zeynep Oral köşesinden okuyalım:

"Karşımdaki annenin iki kızı da ortaöğretimde. Okulun adını vermeyeceğim. İstanbul’un anlı şanlı iyi okullarından. Üç gündür başörtülü, türbanlı genç ve güzel kadınlar okul çıkış saatlerinde kapıda belirir olmuş. Neşe içinde birbirleriyle konuşup gülüşüyorlar; hem de okuldan çıkan çocuklarla tanışıp sohbete koyuluyorlarmış. Ve sonra... Biliyor musunuz artık okullarda başörtüsü serbest... Başörtüsü taktınız mı, genç kız oldunuz sayılırsınız... Yani büyümüş olursunuz... Siz değil miydiniz hep büyümüş gibi olmak isteyen... Başörtüsü taktınız mı, artık kimse size karışamaz! Ne anneniz, ne babanız! Hele öğretmenler artık hiç karışamaz! Artık çocuk değil genç kız sayıldığınız için öğretmen size daha saygılı, daha sevecen davranır..."

Önce Meral Tamer'in yazısından başlayalım.

Bir defa Meral Tamer doğru ama eksik yazmış! O para sadece 200 TL'den ibaret değil. 200 TL+ yol+yemek+sigorta olarak anlaşma yapılıyor.

Nereden mi biliyorum?

Çünkü bizim mahallede bi kadına da kapanma şartıyla 200 TL teklif ettiler. Kadın, "200 lira çok az. Ben eğer bu parayı alırsam saçlarımı Benazir Butto gibi bağlarım. Yani kakkülüm görünür" diye pazarlık yaptı!

Sonunda asgari ücrette anlaştılar!

İş sadece bu kadınla sınırlı kalsa yine iyi. Bizim mahallede saçını rüzgarda savuran ne kadar kadın varsa hepsi başörtüsü takmaya başladı!

Asıl bombayı söyleyeyim!

Bu tür pazarlıklar sadece kadınlarla yapılmıyor. Erkeklere de "Sakal bırakma" karşılığında hatırı sayılır bir para veriliyor!

Yine bizim mahalleden Rüknettin abiye beyaz çorap giymesi karşılığında 100, sakal bırakması karşılığında 200, fes giymesi karşılığında 150, şalvar giymesi karşılığında da 350 TL ödeme yaptıklarına şu gözlerimle şahit oldum.

 Mahalleli olarak paraya para demiyor!

Ben de capri şort giyiniyordum. 500 TL+ makarna karşılığında kapandım!

Artık sadece pantolon giyiyorum!

*****

Yazdıklarımı saçma sapan bulduğunuzu ve tek satırına dahi inanmadığınızı biliyorum. Ama gelin görün ki yukarıda yazar diye Türkiye'ye aydın fikirlerini aktaran bu iki bayana inanmaya meyilli pek çok hastalıklı zihniyet var. Bu zihniyet içinde AK Parti ve başörtüsü geçen her türlü iftiraya inanmaya hazırdır.

Doğrusunu isterseniz ben iki yazarı okuduğumda, "Kız Allah canınızı almasın, bu nasıl fantazi?" demekten kendimi alamadım. İnsan geriye dönüp bakınca, "Ah ulan nerede o eski yalanlar ve iftiralar" diye hayıflanıyor.

Eskinin namussuz kalemleri bir iftira atardı, senelerce işin aslını çözemezdi insanlar. İftira ve yalanın raconu bile bozuldu. Şimdiki iftiralar çok kalitesiz. Hemen bir adım ötede madara oluveriyorlar.

Her iki hikayedeki kahramanlara ve dikkat buyurun lütfen!

Biri "Benim bir arkadaşımın ofisindeki hizmetçi kadının başına gelmiş" diye başlamış. Yani dıdısının dıdısının dıdısından duymuş. Diğeri ise bir okurundan telefon almış ama bu olayın yaşandığı okulun adını vermiyormuş!

Yalan dolan hikayelerinde bile AK Parti'ye oy veren kadınlara layık gördükleri "Hizmetçi kadın" rolüdür.

Hani anneler küçük çocuklarını "Kalkma yoksa öcüler sana kızar" diyerek korkutur ya. Bunlar da "Başörtüsü takarsan şeriat gelir" diyerek koca koca insanları korkutmaya çalışıyor.

Hay ben sizin o çocukları bile tedirgin etmeyecek yalanlar üreten beyninizi seveyim!

Siz bu olayların yaşandığı okulu bileceksiniz ama adını vermeyeceksiniz öyle mi? Söylediğiniz şey gerçek olsa, siz o okulun önüne kamp kurardınız kamp!

Siz o hizmetçi kadının kim olduğunu bileceksiniz ama adını açıklamayacaksınız öyle mi? O kadını şimdi akbabalar gibi didiklemiş, haber bültenlerinin bir numaralı konusu haline getirmiştiniz be!

Zeynep Oral'ı arayan kadın beni arasa ve türbanlı kadınların okul önlerinde genç kız avcılığına başladığını söylese, "Onlar çocuklarını almaya gelen öğrenci velileri geri zekalı kadın. Çocuklarını okul önlerindeki sapıklardan, uyuşturucu tacirlerinden korumaya gelmesinler mi?" der, telefonu yüzüne kapatırdım.

Ama bunu demek Zeynep Oral'ın işine gelmemiş.

Öyle ballandıra ballandıra anlatmış ki sanırsınız ki okul içlerinde "Başörtüsü takın" diye "İkna odaları" kurulmuş!

Vakti zamanında bazı laik kuruluşlar "Başını açacak başörtülü öğrencilere burs veririz" diye ilanlar verirken övünenler, şimdinin genç kızları diledikleri kıyafetle eğitim görme hakkına kavuştukları için dövünüyor!

Neymiş efendim?

AK Parti kadınlara başlarını kapatmaları karşılığında para veriyormuş. Bundan büyük skandal mı olurmuş! O da birşey mi hanımefendi, daha beteri var! Size bir sır vereceğim ama, benden duymuş olmayın!

Allah, İslam'ın emrettiği şekilde başını kapatan kadınlara bir sürü sevap ve bunun yanında cennette mekan veriyor!

Asıl skandal bu!

Bu skandalı köşe yazınızda yazın da cahil halk aydınlansın birazcık!