BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  GÜNCEL

AK Parti o valiye sahip çıktı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bakan Veysel Eroğlu'nun yaptığı açıklama üzerinden yapılan yorumlara sert çıktı

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamaya ilişkin, ''Acıların üzerinden istismar yapmak fevkalade yanlıştır. Hem Sayın Bakanımızın (Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu) yaptığı açıklamayı çarpıtmak hem de dün Afyonkarahisar Valimizin yaptığı bir hadiseyi çarpıtmak kimseye bir fayda sağlamaz'' dedi.

BİRİLERİ BUNUN ÜZERİNDEN HALA HESAP YAPIYOR

Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaretinde, Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından yapılan değerlendirmelerle ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

''Acıların üzerinden istismar yapmak fevkalade yanlıştır. Hem Sayın Bakanımızın yaptığı açıklamayı çarpıtmak hem de dün Afyonkarahisar Valimizin yaptığı bir hadiseyi çarpıtmak kimseye bir fayda sağlamaz'' diyen Bozdağ, şunları kaydetti:

''Maalesef 25 şehidimizin acısı hepimizin yüreğini burkarken, birileri bunun üzerinden hala hesap yapıyor. Onlara bizim sözümüz; acılar varken, millet acısını içine gömerken, herkesin canı yanarken hesaplarla manşetler, hesaplarla yazılar yazılmasın. Bu konuda da herkesi vicdanlı olmaya davet ediyoruz.''

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ise patlamayla ilgili incelemenin sürdüğünü anımsatarak, ''Adli ve idari tahkikatlar yapılıyor. Ondan sonra netice belli olacak. Zaten acısı yüreğimizi dağladı'' dedi.