BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.478,17
HABER /  SEÇİM

AK Parti milletvekili aday tanıtım tarihi belli oldu

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri AK Parti'den dev kampanya hazırlığı. Ak Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı da 15 Nisan civarında

Abone ol

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için AK Parti'de kampanya hazırlıkları tam gaz sürüyor. 

Genel Seçimler için kampanya çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, genel seçimler için müziklerin, bilboardların, sloganların, ilanların dahil olduğu çok büyük bir kampanya hazırlığında bulunduklarını söyledi.

Atalay, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde, gazetecilerin seçim çalışmalarına yönelik sorularını yanıtladı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 

"Milletvekilleri adaylarının belirlenme sürecine" ilişkin soru üzerine Atalay, ilgili komisyonların çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Milletvekili aday adaylarıyla görüşmelerin yapıldığını ifade eden Atalay, "Şimdi, ara komisyonlar değerlendirmeler yapıyor. O çalışmaları sürdürüyoruz. Bu hafta sonunda da ara komisyonların çalışmaları bitecek. Önümüzdeki hafta, 'üst komisyon' dediğimiz nihai belirleme komisyonu çalışacak, öylece bitirmiş olacağız" dedi.

Seçim beyannamesine yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade eden Atalay, söz konusu çalışmanın, bu hafta sonu tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

Genel seçime ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirten Atalay, "Seçime dönük kampanya müzikleri, bilboardlar, sloganlar, ilanlar yani çok büyük bir kampanya hazırlığındayız. Bunların hepsi birlikte yürüyor" diye konuştu.

DEV TANITIM TOPLANTISI

Bir gazetecinin, "Seçim beyannamesinde başkanlık sisteminin olup olmayacağını" sorması üzerine, Atalay, şu karşılığı verdi:

"Seçim beyannamesinde ne olacağını Genel Başkanımız, seçim beyannamesini tanıtırken anlatır. Bizim önceden seçim beyannamesiyle ilgili bilgi vermemiz pek nazik kaçmaz. Genel Başkanımız seçim beyannamesi bittiğinde, kampanyanın içeriğini, söylemini, sloganlarını, beyannamenin muhtevasını açıklayacak, tanıtacak. Büyük bir tanıtım toplantısı yapacağız, her şey o zaman öğrenilecek."

Bir gazetecinin, "söz konusu toplantının, 13 Nisan'da gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceğini" sorması üzerine Atalay, bunun "15 Nisan civarı" yapılacağı yanıtını verdi.